Tsutsumi Hoang:

Bak luke sju i KKs kjendisjulespalte finner du Tsutsumi Hoang

- Jeg er en sucker for hjemmelagde gaver og synes det ligger en sjarm i slike ting samtidig som føles mer personlig og bringer frem nostalgiske følelser.

FØRSTE JUL I EGEN LEILIGHET: I år blir det en litt annerledes jul da Tsutsumi og hennes søster er førstegangskjøpere av egen bolig, og hoster julaften selv for første gang. FOTO: Privat
FØRSTE JUL I EGEN LEILIGHET: I år blir det en litt annerledes jul da Tsutsumi og hennes søster er førstegangskjøpere av egen bolig, og hoster julaften selv for første gang. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag frem mot julaften tar vi i KK-redaksjonen en hyggelig juleprat med en norsk kjendis om deres beste juletradisjoner og juleminner. Sammen med oss og dem håper vi at dere lesere kommer i ordentlig julestemning frem mot den store dagen!

Sjuende kvinne ut er influencer Tsutsumi Hoang (23):

Hva er ditt beste juleminne? Mitt beste juleminne endrer seg for hvert år fordi det alltid er noe nytt som skjer hver gang. Et annerledes juleminne var da jeg feiret jul i Sydney for et år siden. Som mange vet er årstidene der borte det motsatte av her hjemme. Når det er vinter i Norge så er det sommer i Australia. Som følge av det startet vi dagen med et hyggelig og intim piknik på Bondi Beach, og utover mot kvelden samlet vi en stor gjeng og tok oss avgårde til Munich Brauhaus på The Rocks som er det nærmeste vi kom til tradisjonelt julemat. På slutten av kvelden dro alle hjem til oss for gløgg og brownies. Det var epic.

Hvilke juletradisjoner står høyest hos deg? En av mine favorittjuletradisjoner er å tilbringe en avslappet andre juledag sammen med familien. Det er så deilig å kunne krype under dyna i en god pysjamas med kakao i hånden og en klassisk julefilm foran seg. Det har jeg gjort med mine nærmeste i alle år, og jeg er sikker på at mange kan kjenne seg igjen.

Hva er den beste gaven du noen gang har gitt? Den beste gaven jeg noen gang har gitt var et bilde album til familien - fylt med highlights fra våre siste reiser sammen. Det var så hyggelig når alle samlet seg rundt juletreet og bladde gjennom boken for det føltes som å reise tilbake i tid. Jeg er en sucker for hjemmelaget gaver og synes det ligger en sjarm i slike ting samtidig som det føles mer personlig og bringer frem nostalgiske følelser. Det er noe vakkert med det fysiske når man lever i en digital hverdag.

Hvordan kommer du i julestemning? Musikk, julepynt og samhold.

Hvordan og med hvem tilbringer du årets jul? I år blir det en litt annerledes jul da min søster og jeg er førstegangskjøpere av en nydelig bolig i Bogstadveien, og med det betyr det også at vi kommer til å hoste julaften hos oss for første gang. Da jeg var yngre hadde jeg alltid sett frem til å kunne dekorere mitt eget hjem, og ikke minst holde intime get-togethers under julaften så i år gleder jeg meg stort og kan ikke vente til julaften nærmer seg.

Hva er din favorittjulesang? Det står veldig nært mellom «The Christmas Song» av Nat King Cole og «Driving Home for Christmas» av Chris Rea.

LES OGSÅ: Dette er den dyreste julegaven Sigrid Bonde Tusvik har gitt

Vi har også noen evige dilemmaer på lur:

1. Ribbe eller pinnekjøtt? Ribbe.

2. Julefilm eller julefest? Julefilm.

3. Ekte eller falskt juletre? Det har egentlig ikke så mye å si så lenge man har et tre i hjemmet.

4. Gløgg med eller uten rødvin? Uten rødvin.

5. Rømmegrøt eller risgrøt? Risgrøt, nam.

6. Marsipangris eller skumnisser? Ingen av delene. Jeg har ikke noe særlig sweet-tooth under juletiden.

7. «Home for Christmas» eller «All I want for Christmas»? All I want for Christmas er en klassiker!

8. Pen og moderne julepynt eller tradisjonelt og hjemmelaget? Pen og moderne julepynt.

9. Bar bakke eller snø? Snø.

10. Julegaver: ute i god tid eller i siste liten? Ute i god tid. Det er ikke noe finere enn en gjennomtenkt gave.

LES OGSÅ: Hilde Lyrån: - Jeg liker å si at jeg starter med julegavene i god tid, men det blir nok i siste liten det også....

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer