Siri Kristiansen:

Bak luke ti i KKs kjendisjulespalte finner du Siri Kristiansen

- Så lenge Christel Alsos synger er det samma for meg hvilken julesang det er!

DET BESTE MED JULEN: Ifølge Siri Kristiansen er noe av det beste med julen de lange morgenene i pysj, med filmer man har sett før - filmer man ikke liker resten av året. FOTO: Astrid Waller
DET BESTE MED JULEN: Ifølge Siri Kristiansen er noe av det beste med julen de lange morgenene i pysj, med filmer man har sett før - filmer man ikke liker resten av året. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag frem mot julaften tar vi i KK-redaksjonen en hyggelig juleprat med en ny norsk kjendis om deres beste juletradisjoner og juleminner. Sammen med oss og dem håper vi at dere lesere kommer i ordentlig julestemning frem mot den store dagen!

Tiende kvinne ut er stand up-komiker og radioprofil Siri Kristiansen (40):

Hva er ditt beste juleminne? Jeg husker det året jeg skulle sove hos pappas nye kjæreste natt til julaften. Etter vi hadde lagt oss begynte det å snø, og vi fikk lov til å stå opp igjen for å gå ut og ake. Det var gøy!

Hvilke juletradisjoner står høyest hos deg? De lange morgenene i pysj. Med filmer du har sett før. Filmer du ikke liker resten av året. Og laaaang frokost med spiral-loff, eggerøre, laks og brie!

Hva er den beste julegaven du noen gang har gitt? Vanskelig å huske ting man gir bort, men husker jeg lagde noen veldig morsomme vinstativ det året jeg gikk på møbelsnekkerskole. Det var helt umulig å skjønne hva det var når man pakket opp, så det ble om ikke annet mye prat og gøyal stemning.

Hvordan kommer du i julestemning? Straks kransen er på døra er stemningen i gang. Så øker den for hver luke som åpnes og maksimeres i det øyeblikket man tar ferie.

Hvordan og med hvem tilbringer du årets jul? Vi feirer stort sett hos oss. Både mannen og jeg har liten familie, så selvom alle måtte komme er vi fortsatt få. Men i år blir vi oss fire som bor her, pluss bikkja og våre mødre.

Hva er din favorittjulesang? Så lenge Christel Alsos synger er det samma for meg!

LES OGSÅ: Sportsanker Guro Fostervold Tvedten: - Jeg kunne fått skumnisser intravenøst!

Vi har også noen evige dilemmaer på lur:

1. Ribbe eller pinnekjøtt? Helst ingen.. men okei.. ribbe.

2. Julefilm eller julefest? Julefilm.

3. Ekte eller falskt juletre? Ekte.

4. Gløgg med eller uten rødvin? Uten.

5. Rømmegrøt eller risgrøt? Begge!

6. Marsipangris eller skumnisser? Begge!

7. «Home for Christmas» eller «All I want for Christmas»? Alle I want for Christmas.

8. Pen og moderne julepynt eller tradisjonelt og hjemmelaget? Pen og moderne.

9. Bar bakke eller snø? Snøøøøøøø!

10. Julegaver: ute i god tid eller i siste liten? Siste liten.

LES OGSÅ: Christel Alsos: - Man tenker jo at man er i en sørgfase som skal være så og så lang, og at man MÅ være singel en stund

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer