Bar Refaeli

Bar Refaeli (31) viser frem den høygravide magen på Instagram

Den Israelske supermodellen venter sitt første barn, og termin er rett rundt hjørnet!

JENTE PÅ VEI: Supermodell og eksen til selveste Leondardo DiCaprio, Bar Refaeli venter sitt første barn om kort tid! Foto: Xposure
JENTE PÅ VEI: Supermodell og eksen til selveste Leondardo DiCaprio, Bar Refaeli venter sitt første barn om kort tid! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i år ble det kjent at supermodell, ekskjæreste til Leonardo DiCaprio og tidligere medlem av Victorias Secret-klanen - Bar Refaeli (31), venter sitt første barn med businessmannen Adi Ezra (41), som hun giftet seg med i 2015. (Bryllupet deres var forresten på vår liste av 2015s fineste brylluper!)

Den israelske skjønnheten har den siste tiden stolt vist frem magen (som forresten skjuler en jente, akkurat som denne kjendisen!) på sosiale medier i en rekke anledninger, sist tirsdag denne uken flytende i bassenget med gravid venninne, iført en av sesongens hotteste bikinier. Og vi skjønner hvorfor! Den tydelig voksende babymagen er som skapt for 31-åringen (og for venninnen for så vidt), som ser helt fantastisk ut i den mønstrede «Hawaii-bikinien». 

Vi snakker virkelig «Double trouble» som Refaeli selv tagget bildet med. Husker du forresten Bar Refaeli-reklamen som var så HOT at den ble forbudt i hjemlandet hennes? 

Se flere bilder den gravide supermodellen nederst i saken!

LES OGSÅ: Dette er hemeligheten bak Bar Refaelis fantastiske kropp!

Double trouble

Et bilde publisert av Bar Refaeli (@barrefaeli)

Badebildet skal ifølge Daily Mail ha blitt tatt på det luksuriøse spahotellet Maskit Boutique Hotel and Spa i modellens eget hjemland Israel, hvor hun har nytt late dager etter en lengre jobbperiode. 

For ikke en gang graviditeten stopper supermodellen i å gjøre jobben sin. Til tross for den voksende magen, prydet hun både coveret til spanske ELLE og hun fikk æren av å stille opp i en flere siders gravidemoteserie i det samme magasinet. Altså, er det mulig å se så flott ut? Vi tar virkelig av hatten for Bar! 

ELLE Italy version is out

Et bilde publisert av Bar Refaeli (@barrefaeli)

Før sitt nåværende ekteskap med Ezra, datet den israelske skjønnheten alles elskede Leonardo DiCaprio i hele seks år, før det i 2011 ble slutt for godt. Det ser imidlertid ut som  Refaeli for lengst har glemt Hollywood-kjekkasen, og at hun er lykkeligere enn noensinne med sin nåværende mann. For en stund tilbake la hun ut en «throwback» av bryllupet og bildeteksten lød som følger: «Jeg vil gifte meg med deg. Hver dag. Om igjen.»

LES OGSÅ: Her er 19 Hollywood-par vi tipper du ikke visste har datet

Se hvordan supermodellens mage har vokst:

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer