Dirty Dancing

- Bare kall meg Gwen!

Den ikoniske superstjernen er ikke til å kjenne igjen.

DIRTY DANCING: Jennifer Grey gjorde kometkarriere da hun spilte «Baby» mot Patrick Swayze i 1987. Til venstre er hun i rolle som Gwen Shamblin i 2022. FOTO: NTB
DIRTY DANCING: Jennifer Grey gjorde kometkarriere da hun spilte «Baby» mot Patrick Swayze i 1987. Til venstre er hun i rolle som Gwen Shamblin i 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som fikk hakeslepp nylig, da Hollywood-skuespiller Jennifer Grey (62) delte fersk foto på sin offisielle Instagram-konto.

62-åringen stilte nemlig med en ny blond look, som er rake motsetningen til de mørke lokkene hun vanligvis er kjent for å ha.

Det «nye» utseendet er neppe permanent, men derimot til rollen som diettdronning Gwen Shamblin (66) - som døde i flystyrt i mai 2021 sammen med ektemannen Joe Lara (58).

Jennifer Grey portretterer den verdensberømte amerikaneren i produksjonen Starving For Salvation, som spilles inn i disse dager.

ANNO 2021: Jennifer Grey under et arrangement i Hollywood sommeren 2021. FOTO: NTB
ANNO 2021: Jennifer Grey under et arrangement i Hollywood sommeren 2021. FOTO: NTB Vis mer

Ned i vekt ved å lese Bibelen

Filmen tar altså for seg det kontroversielle livet til Gwen Shamblin, som gjorde karriere som kristen-diettdronning på 80-tallet. Hun kombinerte både vektnedgang og gudetro, med sin helt egne kristen diettfilosofi «Weigh Down».

DIETTDRONNINGEN: The Remnant Fellowship-gründer Gwen Shamblin. FOTO: NTB
DIETTDRONNINGEN: The Remnant Fellowship-gründer Gwen Shamblin. FOTO: NTB Vis mer

Den kontroversielle dietten ble både applaudert og kritisert, og gikk kort fortalt ut på å velge bort mat til fordel for å lese i Bibelen. På slutten av 90-tallet grunnla Shamblin menigheten Remnant Fellowship Church i Tennessee, som hun ved siden av diettprogrammet tjente store penger på.

I 2018 giftet hun seg med skuespiller Joe Lara, kjent fra ulike actionfilmer på 90- og 2000-tallet, deriblant Tarzan in Manhattan og Human Time Bomb.

TARZAN: Joe Lara var kjent fra Tarzan-filmene på 80- og 90-tallet. FOTO: NTB
TARZAN: Joe Lara var kjent fra Tarzan-filmene på 80- og 90-tallet. FOTO: NTB Vis mer

Men de forble gift i bare tre år, før de begge mistet livet i flystyrt sammen med seks menighetsmedlemmer og svigersønn Brandon Hannah.

Det er foreløpig ukjent når Starving For Salvation, med Jennifer Grey i hovedrollen har premiere. Hun ble selv verdensberømt over natten da hun i 1987 hadde rollen i den ikoniske lavbudsjettfilmen Dirty Dancing - side om side med Patrick Swayze.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer