Gwyneth Paltrow

- Barna mine ble traumatisert av det de fant på telefonen min

Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow letter på sløret om familielivet.

GWYNETH PALTROW: Tobarnsmoren Gwyneth Paltrow har barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. FOTO: Skjermdump / Instagram
GWYNETH PALTROW: Tobarnsmoren Gwyneth Paltrow har barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. FOTO: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Forretningskvinnen og tidligere skuespiller Gwyneth Paltrow (49) deler stort og smått på sosiale medier, og også i nyhetsbrevet til livsstilsnettstedet Goop, som hun selv opprettet i 2016.

Nylig kunne hun avsløre i nyhetsbrevet at barna hennes Apple (17) og Moses (16) fikk sjokk da de så hvilket skjermbilde Gwyneth hadde valgt å ha på mobilen.

«Skjermbildet var et foto av Brad i baris. Og barna mine ble så traumatisert at de tok denne selfien med telefonen min», skriver hun til kundene sine.

Vaginalys og vibrator

Brad er ingen ringere enn ektemannen Brad Falchuk (51), som hun giftet seg med i 2018.

Men det er ikke første gang barna blir flaue over morens påfunn. Gjennom livsstilsnettstedet Goop selger Gwyneth også vaginalys, vibratorer og andre hjelpemidler som skal gi økt nytelse og sexlyst.

Dét er ikke noe som barna hennes har tatt like lett på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer