Gwyneth Paltrow

- Barna mine ble traumatisert av det de fant på telefonen min

Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow letter på sløret om familielivet.

GWYNETH PALTROW: Tobarnsmoren Gwyneth Paltrow har barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. FOTO: Skjermdump / Instagram
GWYNETH PALTROW: Tobarnsmoren Gwyneth Paltrow har barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. FOTO: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Forretningskvinnen og tidligere skuespiller Gwyneth Paltrow (49) deler stort og smått på sosiale medier, og også i nyhetsbrevet til livsstilsnettstedet Goop, som hun selv opprettet i 2016.

Nylig kunne hun avsløre i nyhetsbrevet at barna hennes Apple (17) og Moses (16) fikk sjokk da de så hvilket skjermbilde Gwyneth hadde valgt å ha på mobilen.

«Skjermbildet var et foto av Brad i baris. Og barna mine ble så traumatisert at de tok denne selfien med telefonen min», skriver hun til kundene sine.

FLAUE: Etter at barna fant baris-bildet av stefaren Brad på mammas telefon, tok de denne selfien som «straff». FOTO: Skjermdump og NTB
FLAUE: Etter at barna fant baris-bildet av stefaren Brad på mammas telefon, tok de denne selfien som «straff». FOTO: Skjermdump og NTB Vis mer

Vaginalys og vibrator

Brad er ingen ringere enn ektemannen Brad Falchuk (51), som hun giftet seg med i 2018.

Men det er ikke første gang barna blir flaue over morens påfunn. Gjennom livsstilsnettstedet Goop selger Gwyneth også vaginalys, vibratorer og andre hjelpemidler som skal gi økt nytelse og sexlyst.

Dét er ikke noe som barna hennes har tatt like lett på.

- Sønnen min sa til meg her om dagen, og han er en skikkelig sensitiv og fin gutt, at «Du vet, først var jeg skikkelig flau over at du solgte vibratorer på Goop». Men så sa han at han innså at jeg, ved å gjøre nettopp det, gir folk som synes det er flaut en mulighet til å tenke over hvorfor de synes det er så flaut.

Venner med eksens nye partner

Barna Apple og Moses har hun med eksmannen Chris Martin (45) fra bandet Coldplay. De giftet seg i 2003 og skilte seg i 2016.

Gwyneth og Chris har bevart det gode vennskapet, til tross for skilsmisse, og begge har et nært og godt forhold til eksens nye partner.

Siden høsten 2017 har Coldplay-stjernen vært sammen med den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson (32).

Da Dakota fylte 30 år i 2019 delte Gwyneth et privat bilde av eksmannens samboer på sin Instagram-profil, der hun gratulerte henne med dagen.

For Gwyneth har det alltid vært viktig å ha et nært og tett familiebånd, også med eksmannes nye kjæreste.

- Jeg elsker henne. Jeg kan forstå at folk synes det er rart, fordi at det er ukonvensjonelt, men akkurat i denne saken så må jeg bare gjenta meg selv; jeg bare elsker henne, sa hun til magasinet Harper’s Bazaar i 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer