Dronning Eliazbeth jubileum

Barna - og Meghan - stjal showet i London!

Hertuginnen og ektemannen overrasket under jubileumsmarkeringen.

DRONNING ELIZABETH JUBILEUM: Firerbanden prins George, prins Louis, prinsesse Charlotte og kusine Mia Grace Tindall, samt prinsesse Beatrice, storkoste seg under Trooping of the Colour på Buckingham Palace. FOTO: NTB
DRONNING ELIZABETH JUBILEUM: Firerbanden prins George, prins Louis, prinsesse Charlotte og kusine Mia Grace Tindall, samt prinsesse Beatrice, storkoste seg under Trooping of the Colour på Buckingham Palace. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Feiringen av dronning Elizabeths 70 (!) år på tronen er godt i gang i Storbritannia, og først ut er den tradisjonsrike begivenheten Trooping the Colour.

Medlemmer av kongefamilien samles på balkongen på Buckingham Palace, mens de overværer den staselige militærparaden.

Det er blitt knyttet ekstra stor spenning til årets feiring, ettersom det er første gang prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) begge er sammen med kongefamilien igjen - to år etter at de gikk ut av rollen som offisielle medlemmer av det britiske kongehuset.

Siden den gang er de blitt foreldre til barna Archie (3) og Lilibet (1) - sistnevnte oppkalt etter jubilanten - og det er også første gang de begge er i Storbritannia.

Dronning Elizabeth (96) har aldri sett oldebarnet Lilibeth før, antakelig annet enn på bilder, og derfor betyr det nok ekstra mye for henne at prins Harry og Meghan endelig har tatt med seg barna til England.

Gjensynsgleden var stor

Ettersom de har tatt et aktivt valg om å ikke være en del av den offisielle kongefamilien, har Meghan og Harry heller ikke anledning til å ære på slottsbalkongen under arrangementet. Men det betød ikke at de ikke kunne følge med på festlighetene fra vinduet på Buckingham Palace.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer