Sophia Grace

Barnestjerne (19) strutter av gravidlykke

Sophia Grace Brownlee avslører kjønn og termin.

SOPHIA GRACE: Sammen med sin yngre kusine Rosie McClelland (t.v.) tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2011. Her fra Kids Choice Awards to år senere. FOTO: NTB
SOPHIA GRACE: Sammen med sin yngre kusine Rosie McClelland (t.v.) tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2011. Her fra Kids Choice Awards to år senere. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den sjarmerende venninneduoen Sophia Grace Brownlee og Rosie McClelland ble verdensberømte over natten i 2011, da de la ut en coveropptreden av Nicki Minajs hitlåt «Super Bass» på YouTube.

Det tok ikke langt tid før de ble invitert over Atlanteren av talkshowdronning Ellen Degeneres, og resten er historie.

De britiske kusinene, som i dag er 19 og 16 år, har over det siste tiåret bygget opp hver sin influenser-livsstil, og har til sammen flere millioner følgere på sosiale medier.

I fjor høst fortalte 19-åringen, via YouTube-kanalen sin, at hun venter sitt første barn - og at hun var så nervøs for å dele den gledelige nyheten med faren, at hun måtte be moren om å fortelle det til ham.

VIDEO: YouTube @sophiagrace Vis mer

På YouTube-kanalen sin har tenåringen delt fra babyshoweren hun hadde med venninnene sine.

Hun har også avslørt at kjønnet er en liten gutt.

Ønsker ikke å eksponere barnefaren

Babyshoweren ble feiret med gode venninner, og naturlig nok var også kusinen Rosie til stede på markeringen. Hun sto for underholdningen, og avholdt quiz for Sophia og venninnene.

Skal vi tro den vordende moren, var det en stor dag for henne.

- Dette er, åpenbart, min første babyshower, og jeg er så gira! Det er ikke den første jeg har vært på, men den første som er for meg. Ingen menn får lov til å være til stede, og det synes jeg er litt ekstra gøy!

Hvem faren til barnet er, har 19-åringen ønsket å holde tett til brystet. Sophia Grace har tidligere avslørt at hun har vært i et forhold med ham over lengre tid, men ønsker ikke å eksponere ham på de ulike sosiale medier-plattformene hun bruker.

I et intervju med E!News, publisert høsten 2022, åpnet hun opp om hvordan hun avslørte gravidnyheten til kjæresten.

- Jeg delte det med ham med én gang, fordi at det jo er en del av oss begge. Vi har begge to like mye rett til å være med på prosessen fra start av.

- Vi var begge veldig glade, men det var åpenbart også et sjokk, og vi ble begge overveldet, ettersom også han er så ung. Men nå som vi er blitt vant til det, gleder vi oss bare!

Terminen er satt til mars.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer