Sophia Grace

Barnestjerne (19) strutter av gravidlykke

Sophia Grace Brownlee avslører kjønn og termin.

SOPHIA GRACE: Sammen med sin yngre kusine Rosie McClelland (t.v.) tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2011. Her fra Kids Choice Awards to år senere. FOTO: NTB
SOPHIA GRACE: Sammen med sin yngre kusine Rosie McClelland (t.v.) tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2011. Her fra Kids Choice Awards to år senere. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den sjarmerende venninneduoen Sophia Grace Brownlee og Rosie McClelland ble verdensberømte over natten i 2011, da de la ut en coveropptreden av Nicki Minajs hitlåt «Super Bass» på YouTube.

Det tok ikke langt tid før de ble invitert over Atlanteren av talkshowdronning Ellen Degeneres, og resten er historie.

De britiske kusinene, som i dag er 19 og 16 år, har over det siste tiåret bygget opp hver sin influenser-livsstil, og har til sammen flere millioner følgere på sosiale medier.

I fjor høst fortalte 19-åringen, via YouTube-kanalen sin, at hun venter sitt første barn - og at hun var så nervøs for å dele den gledelige nyheten med faren, at hun måtte be moren om å fortelle det til ham.

På YouTube-kanalen sin har tenåringen delt fra babyshoweren hun hadde med venninnene sine.

Hun har også avslørt at kjønnet er en liten gutt.

Ønsker ikke å eksponere barnefaren

Babyshoweren ble feiret med gode venninner, og naturlig nok var også kusinen Rosie til stede på markeringen. Hun sto for underholdningen, og avholdt quiz for Sophia og venninnene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer