Angus T. Jones:

Barnestjernen forsvant

Angus T. Jones var blant de største barnestjernene. Så trakk han seg helt tilbake.

SUKSESS: Charlie Sheen, Jon Cryer og Angus T. Jones gjorde stor suksess med «Two and a Half Men». Sistnevnte ble regnet som en av de rikeste tenåringene. Så forsvant han. Foto: NTB
SUKSESS: Charlie Sheen, Jon Cryer og Angus T. Jones gjorde stor suksess med «Two and a Half Men». Sistnevnte ble regnet som en av de rikeste tenåringene. Så forsvant han. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I ni år var Angus T. Jones (27) nesten bedre kjent som Jake Harper for de fleste. Sistnevnte karakter spilte han i «Two and a Half Men» fra 2003 til 2012, og var lenge regnet som en av de rikeste tenåringene, med svimlende 1,7 millioner kroner i inntekt per episode.

Det kom derfor sjokkerende på flere da han valgte å gi seg i serien, og ikke minst trekke seg tilsynelatende helt fra rampelyset og Hollywood.

Jones har tidligere forklart at en av årsakene til karrierebruddet var at han «ikke var tro mot Gud og sin religion» da han var med i serien.

DEN GANG DA: Angus i «Two and a Half Men» i 2003. Her sammen med Jon Cryer og Charlie Sheen. Foto: NTB
DEN GANG DA: Angus i «Two and a Half Men» i 2003. Her sammen med Jon Cryer og Charlie Sheen. Foto: NTB Vis mer

Nye bilder vekker oppsikt

Barnestjernen har mildt sagt holdt en lav profil de siste årene, men nå har nye paparazzibilder av ham dukket opp i utenlandsk presse, som også går sin seiersgang i sosiale medier. The Sun er blant mediene som har bildene.

For mens de fleste husker ham som den unge gutten Jake Harper, er 27-åringen nesten ikke til å kjenne igjen i dag. Da han spilte i TV-serien var det lite ansiktshår på skuespilleren.

I dag har han imidlertid langt skjegg og lengre lengde på håret enn tidligere.

VOKSEN: Selv om mange husker Angus som barn, er han i dag nesten ikke til å kjenne igjen. Her i 2016. Foto: NTB
VOKSEN: Selv om mange husker Angus som barn, er han i dag nesten ikke til å kjenne igjen. Her i 2016. Foto: NTB Vis mer

Til tross for å ha vært blant de mest populære skuespillerne i Hollywood, har Jones «bare» 15 800 følgere på Instagram. På profilen, hvor han går under navnet «ang_tj_» deler han heller ikke noe særlig fra privatlivet sitt.

La seg flat

Selv om Jones sa farvel til både stjernestatus og millionlønn, opplyste han at han ikke bruker energi på anger, og fortalte at man ikke får endret fortiden, men kan se fremover.

Det var nok likevel få fans som hadde sett for seg at det skulle bli aktuelt for 27-åringen å fortsette som skuespiller. Da han trakk seg fra den populære serien sjokkerte han også fansen med å kalle den for søppel.

Dette har han senere beklaget.

- Jeg beklager dersom mine uttalelser har blitt oppfattet som likegyldighet, mangel på respekt overfor mine kolleger og mangel på forståelse for den ekstraordinære muligheten som jeg har blitt velsignet med. Jeg har aldri ment det, sa Angus T. Jones gjennom sin talsmann, ifølge CNN.

SUPERSTJERNE: Angus ble verdenskjent i svært ung alder. Her i Los Angeles i 2009. Foto: NTB
SUPERSTJERNE: Angus ble verdenskjent i svært ung alder. Her i Los Angeles i 2009. Foto: NTB Vis mer

Tro og utdanning

På et tidspunkt ble Jones tilhenger av Syvendedags Adventistsamfunnet - et kristent, protestantisk kirkesamfunn. I et intervju med The Forerunner Chronicles har 27-åringen fortalt at han elsket kirkesamfunnet.

Da han trakk seg tilbake valgte han også å ta høyere utdanning ved University of Colorado, hvor han studerte et miljøstudieprogram. På slutten av førsteåret byttet han imidlertid hovedfag til jødiske studier, ifølge The List.

- Jeg var veldig komfortabel på den tiden. Å gå på høyskole var noe jeg virkelig var veldig, veldig spent på, sa han til People i 2016, og påpekte at han likte å få muligheten til å leve et «normalt» liv.

Comeback

Da TV-stjernen brøt med serien for nesten ti år siden, mente Jones selv at han var en «betalt hykler». I ettertid har det imidlertid sett ut til at han muligens kan returnere til skuespilleryrket.

- Jeg har definitivt ikke lukket den døren, men jeg har ikke hastverk.

I forbindelse med den siste episoden av «Two and a Half Men» returnerte han også til serien.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer