Beatrice Borromeo

Beatrice Borromeo Casiraghi stråler av gravidlykke!

Ny baby på vei i fyrstefamilien i Monaco.

GRAVID: Det er ingen tvil om at Beatrice Casiraghi er gravid! Hun viste frem sin voksende babymage i forbindelse med feiringen av Monacos nasjonaldag i slutten av november. Dette blir hennes og ektemannen Pierre Casiraghis første barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Det er ingen tvil om at Beatrice Casiraghi er gravid! Hun viste frem sin voksende babymage i forbindelse med feiringen av Monacos nasjonaldag i slutten av november. Dette blir hennes og ektemannen Pierre Casiraghis første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst har ryktene svirret om at Beatrice Borromeo Casiraghi (31) venter sitt første barn med ektemannen Pierre Casiraghi (29). Det var spanske Hola! som først skrev om den gledelige nyheten. 

19. november var det duket for nasjonaldagsfeiring i Monaco, og den flotte 31-åringen struttet av babylykke og klarte ikke lenger skjule sin voksende gravidmage. Hun var ikledd en hvit kjole og en gammelrosa kåpe fra Armani Privé. Ved flere anledninger strøk hun ømt på magen.

Ifølge HelloMagazine skal Beatrice og Pierre bli foreldre på nyåret, og hun er dermed litt over seks måneder på vei.

Pierre Casiraghi, som er den yngste sønnen til prinsesse Caroline (59) av Monaco, giftet seg med den italienske sosietetskvinnen sommeren 2015 - og paret ble først viet i en borgerlig seremoni på fyrstepalasset i Monaco den siste helgen i juli, og 1. august ble det avholdt et kirkebryllup ved Lake Maggiore i Nord-Italia, hvor Borromeo-familien kommer fra.

LES OGSÅ: Den ukjente Monaco-søsteren Alexandra tar verden med storm

Blir prinsesse Carolines fjerde barnebarn

Til det første bryllupet hadde Beatrice valgt en hvit kreasjon fra italienske Valentino, og under bryllup nummer to stilte hun i en spesialdesignet kjole fra det italienske motehuset Armani. Kronprinsesse Mette-Marit (43) og kronprins Haakon (43) var selvskrevne gjester da Beatrice og Pierre lovet hverandre evig troskap i de idylliske omgivelsene ved Lake Maggiore.

VAKKER BRUD: Under kirkebryllupet, som ble avholdt på den privateide familieøya ved Lake Maggiore i Italia i august 2015, stilte Beatrice Borromeo i en vakker kreasjon fra italienske Armani.  Foto:  Foto: NTB Scanpix
VAKKER BRUD: Under kirkebryllupet, som ble avholdt på den privateide familieøya ved Lake Maggiore i Italia i august 2015, stilte Beatrice Borromeo i en vakker kreasjon fra italienske Armani. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beatrice har et nært forhold til kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise (45), og to måneder før bryllupet besøkte hun Nord-Norge sammen med sine to gode venninner. På sin åpne  Twitter-konto delte Beatrice bilde av seg selv, Mette-Marit og Märtha Louise mens de plukket søppel i fjæra:

Dette blir prinsesse Carolines fjerde barnebarn. Fra før har datteren Charlotte Casiraghi (31) sønnen Raphaël Casiraghi (2) med eksen Gad Elmaleh (45), mens eldstesønnen Andrea Casiraghi (32) har barna India Casiraghi (1) og Alexandre Andrea Stefano Casiraghi (3) med kona Tatiana Santo Domingo (33). 

Det monegaskiske fyrstehuset har foreløpig ikke bekreftet babynyheten.

LES OGSÅ: Hviler det en forbannelse over fyrstefamilien i Monaco?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer