Harper Beckham

Beckham-foreldrene får tyn for Harpers (11) kjoler

Men både moteekspert og psykolog tar dem i forsvar.

HARPER BECKHAM: Den skjønne 11-åringen kom arm i arm med mamma Victoria Beckham etter endt catwalkshow under Paris Fashion Week den aller siste dagen i september. FOTO: NTB
HARPER BECKHAM: Den skjønne 11-åringen kom arm i arm med mamma Victoria Beckham etter endt catwalkshow under Paris Fashion Week den aller siste dagen i september. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hele familien Beckham var til stede under Paris Fashion Week i slutten av september, for å backe klesdesigner-mamma Victoria Beckham (48).

Tradisjon tro holdt hun catwalkshow i den franske hovedstaden under prestisjemoteuken.

Det ble også anledning for familien Beckham, som i tillegg består av pappa David (47), Brooklyn (23), Romeo (20), Cruz (17) og Harper (11) med litt etterlengtet kvalitetstid etter en hektisk moteuke-innspurt.

Kjendisforeldrene tok med seg barna på middag etter visning, og feiriet også Victorias foreldres 52 års bryllupsdag.

Harper, ekteparets eneste datter, så ut til å storkose seg på moteuken - og matchet mamma perfekt i klesveien. Den ene kvelden gikk mor-og-datter-duoen for matchende helsvart antrekk med tilhørende clutch til, mens de en annen kveld hadde valgt fargerike kjoler. Antrekkene er fra Victoria Beckhams egen kolleksjon.

11-åringen valgte, i motsetning til sin mor som har gitt uttrykk for at hun elsker å gå med hæler, hadde klokt nok valgt et par matchende Nike-sneakers til de lange kjolene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer