Victoria og David Beckham

Beckhams med reality på Netflix

Glem Kardashians. Nå er det Beckhams som gjelder.

I RUTA: Beckham-familien skal være klare for dokumentar på Netflix, melder Variety. FOTO: NTB
I RUTA: Beckham-familien skal være klare for dokumentar på Netflix, melder Variety. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For alle Beckhams-fans er det store nyheter i vente. Strømme-giganten Netflix, i samarbeid med produksjonsselskapet David Beckham’s Studio 99, klasker nemlig til med en dokumentar om den berømte familien.

Det var amerikanske Variety som var først ute med å rapporterte nyheten, og Netflix skal på sin side ha avslått å kommentere. Ifølge Variety vil dokumentaren først og fremst kretse mest om David Beckham og familien, men også andre kjente personer i kretsen rundt dem vil dukke opp.

David og Victoria Beckham

Det loves tilbakeblikk fra karrierene til både ex-fotballspiller David Beckham og ex-Spice Victoria Beckham, tidligere Adams, og detaljer om hvordan de to møttes.

Dokumentaren skal bli av typen «flue på veggen» og følge familien tett på, og budsjettet skal ligge på rundt 16 millioner pund, skriver Variety.

Davids foreldre er dessuten kjent for å ha spart på det meste fra sønnens karriere, helt fra han var liten, så her er det duket for sjarmerende tilbakeblikk fra løkka.

Visste han ville gifte seg med henne

Victoria Beckham er i dag mest kjent som designer, men kom inn i rampelyset på 90-tallet som en av medlemmene i Spice Girls. Hun ble raskt en superstjerne og småjenter verden over ville være Posh-Spice, som var kallenavnet hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer