Victoria og David Beckham

Beckhams med reality på Netflix

Glem Kardashians. Nå er det Beckhams som gjelder.

I RUTA: Beckham-familien skal være klare for dokumentar på Netflix, melder Variety. FOTO: NTB
I RUTA: Beckham-familien skal være klare for dokumentar på Netflix, melder Variety. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For alle Beckhams-fans er det store nyheter i vente. Strømme-giganten Netflix, i samarbeid med produksjonsselskapet David Beckham’s Studio 99, klasker nemlig til med en dokumentar om den berømte familien.

Det var amerikanske Variety som var først ute med å rapporterte nyheten, og Netflix skal på sin side ha avslått å kommentere. Ifølge Variety vil dokumentaren først og fremst kretse mest om David Beckham og familien, men også andre kjente personer i kretsen rundt dem vil dukke opp.

David og Victoria Beckham

Det loves tilbakeblikk fra karrierene til både ex-fotballspiller David Beckham og ex-Spice Victoria Beckham, tidligere Adams, og detaljer om hvordan de to møttes.

GIFTEKLARE: Med forlovelsesring på fingeren er David og Victoria klare til bryllupet i 1999. FOTO: NTB
GIFTEKLARE: Med forlovelsesring på fingeren er David og Victoria klare til bryllupet i 1999. FOTO: NTB Vis mer

Dokumentaren skal bli av typen «flue på veggen» og følge familien tett på, og budsjettet skal ligge på rundt 16 millioner pund, skriver Variety.

Davids foreldre er dessuten kjent for å ha spart på det meste fra sønnens karriere, helt fra han var liten, så her er det duket for sjarmerende tilbakeblikk fra løkka.

Visste han ville gifte seg med henne

Victoria Beckham er i dag mest kjent som designer, men kom inn i rampelyset på 90-tallet som en av medlemmene i Spice Girls. Hun ble raskt en superstjerne og småjenter verden over ville være Posh-Spice, som var kallenavnet hennes.

SPICY GJENG: Victoria i midten, omgitt av sine med-Spicere, fra venstre, Mel C, Geri Halliwell, Mel B og Emma Bunton. FOTO: NTB
SPICY GJENG: Victoria i midten, omgitt av sine med-Spicere, fra venstre, Mel C, Geri Halliwell, Mel B og Emma Bunton. FOTO: NTB Vis mer

David på sin side var en av verdens beste fotballspillere, og etter å ha sett en konsert med Spice Girls ble overbevist om at han ville gifte seg med Victoria. Da han endelig fikk treffe Posh Spice i forbindelse med en fotballkamp i 1997, gikk drømmen i oppfyllelse, og bare ett år senere var de forlovet. Bryllupet sto i et slott utenfor Dublin 4. juli 1999, da eldste sønnen Brooklyn var fire måneder gammel.

PAPPAS TRYGGE FAVN: Brooklyn var bare fire måneder da foreldrene giftet seg. Her er de på vei ut av huset til Victorias foreldre i Goff's Oak, før de fløy til Irland, hvor bryllupet skulle stå. FOTO: NTB
PAPPAS TRYGGE FAVN: Brooklyn var bare fire måneder da foreldrene giftet seg. Her er de på vei ut av huset til Victorias foreldre i Goff's Oak, før de fløy til Irland, hvor bryllupet skulle stå. FOTO: NTB Vis mer

Kjærlighet og hets

Paret har i dag sønnene Brooklyn (21), Romeo (18), Cruz (15) og datteren Harper (9). Brooklyn er modell og snuser på fotografyrket, og er forlovet med Nicola Peltz. Paret viser stadig sin kjærlighet på sosiale medier, og da de i 2019 offentliggjorde forlovelsen, var både mamma og pappa Beckham raskt ute med å dele og gratulere.

Men ikke alle er like glade for å se unge Beckham og hans forlovede omfavne hverandre i badekaret. Kommentarfeltet flommet over av stikkende kommentarer om at kjærligheten aldri kom til å holde, gitt deres unge alder og at de har kjent hverandre så kort.

Lik mamma

18 år gamle Romeo på 18 år er påfallende lik sin mor. Da Victoria nylig delte et mor-sønn-bilde, var det nettopp det slående likheten fansen bemerket i kommentarfeltet, og også på Romeos egen konto har fansen lagt merke til likheten.

Paret Beckhams deler i det hele tatt rikelig, og også Cruz og attpåklatten Harper, som synes å være pappas øyensten, er stadig med og heier frem mamma på motevisningene.

Fryktet jordskjelv

Det er ikke første gang Beckham-familien er å se i ruta. Da David skrev kontrakt med den amerikanske klubben LA Galaxy i 2007, kunne TV-titterne følge paret i solfylte California, i dokumentaren «Victoria Beckham: Coming to America». Mest minneverdige øyeblikk er nok da en lattermild Victoria lå på alle fire under bordet og trente på å gjemme seg i tilfelle jordskjelv.

KK har tidligere skrevet om David Beckhams nattlige besettelse, og hvordan Victoria etter beste evne forsøker å forholder seg til det. I et intervju med britiske Hello! 2010, røpet David hemmeligheten for å beholde gnisten i ekteskapet:

– Vi er på date hver onsdag.

Lang ventetid

For den som allerede nå har sprettet popkorn-posen, gjelder det å smøre seg med tålmodighet. Dokumentaren om Beckhams slippes først i begynnelsen av 2022. Det framgår ikke i Variety hvorvidt det er snakk om er en enkeltstående film, eller en realityserie, à la The Kardashians. Men gitt alt innholdet dokumentaren skal rekke over, og familiens mildt sagt innholdsrike liv, er det grunn til å tro at det blir en serie.

Vi gleder oss!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer