Tone Damli

- Befalet tok ingen hensyn til «kvinnelige behov»

Tone Damli om å ha mensen under «Kompani Lauritzen».

TONE DAMLI: I sin egen podkast 'Råning med Tone' åpner 33-åringen opp om deltakelsen i 'Kompani Lauritzen'. FOTO: Podimo
TONE DAMLI: I sin egen podkast 'Råning med Tone' åpner 33-åringen opp om deltakelsen i 'Kompani Lauritzen'. FOTO: Podimo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og tobarnsmor Tone Damli (33) er fremdeles en del av troppen i TV 2-programmet 'Kompani Lauritzen' - et program hun har sagt at hun hadde lyst til å delta i, for å finne tilbake til tøffheten hun hadde i seg før hun ble mor for første gang i 2014.

I sin egen podkast, 'Råning med Tone' utgitt hos Podimo, forteller 33-åringen fra Sogndal om deltakelsen i TV 2-programmet, og at den første perioden var spesielt tøff fordi hun hadde mensen og feber de første dagene - men opplevde at hun fikk null sympati fra befalet.

- Jeg var så dårlig i starten der, og de tok ikke hensyn i det hele tatt. Jeg hadde til og med mensen da jeg kom inn der. Dag én! Jeg spurte befalet om hva jeg skulle gjøre dersom jeg hadde 'kvinnelige behov', men da fikk jeg beskjed om at jeg skulle si ifra om det ble prekært.

KOMPANIREKUTT 10: Tone Damli under innspillingen av 'Kompani Lauritzen'. FOTO: Matti Bernitz
KOMPANIREKUTT 10: Tone Damli under innspillingen av 'Kompani Lauritzen'. FOTO: Matti Bernitz Vis mer

Tone forteller at etter dykkekonkurransen, som er sendt i en av de tidligere episodene, var det null tid til å skifte og stelle seg.

- Det var rett ut på marsj igjen. Jeg fikk en salttablett, og så var det bare å gå på! Det var faktisk litt utfordrende. Jeg måtte ta skogen til hjelp, og så gikk jeg med griseriet i lommene. Skikkelig ekkelt!

Kjæresten er den største grunnen til at hun sa «ja»

I pressemeldingen fra TV 2 som kom sensommeren 2021, da det ble kjent at Tone Damli var en av de fjorten deltakerne i årets sesong av 'Kompani Lauritzen', fortalte hun at hun hadde store planer om å trene mye i forkant av innspillingen, men at det ikke skjedde.

- Jeg har ikke trent masse. Jeg har gått en fjelltur med sekk og gjort små styrketreninger, men ikke noe å skryte av, haha. Jeg får bli hun med progresjon ettersom dagene går!

SAMBOEREN: Artist Tone Damli med samboeren Markus Foss under Se og Hørs kjendisgalla i 2018. FOTO: Heiko Junge / NTB
SAMBOEREN: Artist Tone Damli med samboeren Markus Foss under Se og Hørs kjendisgalla i 2018. FOTO: Heiko Junge / NTB Vis mer

Kjæresten Markus «Makkan» Foss (39) er den største grunnen til at hun sa ja til å delta i TV 2-konkurransen.

- Mentalt har jeg forberedt meg ved å prate masse med kjæresten min og sett litt på gamle episoder av «Kompani». Han er en god støtte, og den største grunnen til at jeg valgte å takke ja.

I podkasten sin erkjenner hun at hun enkelte ganger angret litt på at hun hadde latt seg overbevise av samboeren til å delta i programmet.

- Jeg angret noen ganger, ja. For det var jo helt jævlig! sier Tone og ler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer