Ung og lovende:

Begge foreldrene hennes er superstjerner – gjetter du hvem de er?

Du kommer definitivt til å se mye av kjendisdatteren fremover!

LYS FREMTID I FILMBRANSJEN: Denne flotte 20-åringen går i sine verdenskjente foreldres fotspor; hun er nemlig skuespiller. FOTO: NTB Scanpix
LYS FREMTID I FILMBRANSJEN: Denne flotte 20-åringen går i sine verdenskjente foreldres fotspor; hun er nemlig skuespiller. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hun er 20 år gammel, og spås en lys fremtid i filmbransjen; i fjor spilte hun karakteren Jo Marsh i filmatiseringen av den bestselgende boken «Little Women», og i 2019 dukker hun opp i «Once Upon a Time in Hollywood» – en dramakomedie som baserer seg på de bestialske drapene på Hollywood-stjernen Sharon Tate og fire venner, begått av medlemmer av sekten til seriemorder Charles Manson.

Men ikke nok med dét! Ungjenta har også kapret en rolle i Netflix-suksessen «Stranger Things».

Kanskje ikke så rart at hun er talentfull foran kameraet når foreldrene hennes er skuespillerduoen Uma Thurman («Kill Bill», «Pulp Fiction») og Ethan Hawke («Dead Poets Society», «Taking Lives»)?

I likhet med flere andre kjendisbarn, er Maya Ray Thurman Hawke opptatt av å klare seg selv og stå på egne ben – men det betyr ikke at hun undervurderer faktumet at hun en berømt mor og far:

– Jeg vet godt at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag hvis det ikke var for dem. Jeg har tenkt mye på hvordan jeg skal håndtere det, og har bestemt meg for å gjøre det slik: Jeg tar ingen roller med mindre jeg er hundre og ti prosent sikker på at jeg har fortjent det, sa Maya i et intervju med Vogue i 2017.

Året etter fortalte hun også til ELLE at skuespill var like naturlig for henne som «å svømme, å puste, eller å kysse». Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for 20-åringen!

LES OGSÅ: Serietips: «Gossip Girl»-stjerne som morderisk stalker

MOR OG DATTER: Maya sammen med mamma Uma Thurman under et moteshow i Paris tidligere i år. FOTO: Scanpix
MOR OG DATTER: Maya sammen med mamma Uma Thurman under et moteshow i Paris tidligere i år. FOTO: Scanpix Vis mer
PAPPAJENTE: Maya dukket opp på rød løper med faren, Ethan Hawke, i forbindelse med en prisutdeling i 2018. FOTO: Scanpix
PAPPAJENTE: Maya dukket opp på rød løper med faren, Ethan Hawke, i forbindelse med en prisutdeling i 2018. FOTO: Scanpix Vis mer

Maya er langt ifra den eneste kjendisdatteren vi ikke har sett så mye til (før nå!), og man blir ofte litt sjokkert når man ser stjerner som Reese Witherspoon og Demi Moore plutselig dukker opp på rød løper med små kopier av seg selv.

Vi har samlet fem foreldre som tar frasen «som mor, så datter» til et helt nytt nivå:

1. Lori Loughlin med døtrene Olivia og Isabella

Det skal ikke mer enn et lite blikk til før likheten mellom «Fuller House»-stjernen Lori Loughlin og døtrene hennes, Isabella og Olivia, er slående.

De har helt like smil, og deler den samme solbrune huden. Til tross for aldersforskjellen, er de tre visstnok veldig gode venner, og i følge People.com sørger Lori for at døtrene er en prioritet i livet hennes.

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

2. Demi Moore med datteren Rumer

Demi Moores eldste datter ligner bare mer og mer på moren sin, jo eldre hun blir – men Rumer, som filmstjernen fikk med Bruce Willis i 1988, sier selv at det ikke er noe hun ser på en ulempe. Dét sier vi oss enige i!

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram Vis mer

3. Reese Witherspoon med datteren Ava

Datteren til Witherspoon er kun 19 år gammel, men ligner allerede veldig på moren sin (faktisk har likheten flere ganger skapt overskrifter). Se bare hvor like de var da de dukket opp på den røde løperen sammen!

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

4. Katie Holmes med datteren Suri

Datteren til Katie Holmes, Suri, ser allerede ut som en kopi av moren, kun 11 år gammel. Dessuten deler de samme interessene, da Suri tidligere har sagt at hun også interesserer seg for mote. Kanskje får vi se en felles kleskolleksjon fra mor og datter i fremtiden?

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer

5. Angelina Jolie og datteren Shiloh

Runde, blå øyne, lys hud og en sterk identitet. Det er ingen tvil om hvem Shiloh slekter på, så lik hun er moren sin Angelina Jolie. Bare se på den nesa, og de leppene!

LES OGSÅ: Kjenner du igjen den Oscar-vinnende skuespillerinnen?

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer