Ung og lovende:

Begge foreldrene hennes er superstjerner – gjetter du hvem de er?

Du kommer definitivt til å se mye av kjendisdatteren fremover!

LYS FREMTID I FILMBRANSJEN: Denne flotte 20-åringen går i sine verdenskjente foreldres fotspor; hun er nemlig skuespiller. FOTO: NTB Scanpix
LYS FREMTID I FILMBRANSJEN: Denne flotte 20-åringen går i sine verdenskjente foreldres fotspor; hun er nemlig skuespiller. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hun er 20 år gammel, og spås en lys fremtid i filmbransjen; i fjor spilte hun karakteren Jo Marsh i filmatiseringen av den bestselgende boken «Little Women», og i 2019 dukker hun opp i «Once Upon a Time in Hollywood» – en dramakomedie som baserer seg på de bestialske drapene på Hollywood-stjernen Sharon Tate og fire venner, begått av medlemmer av sekten til seriemorder Charles Manson.Men ikke nok med dét! Ungjenta har også kapret en rolle i Netflix-suksessen «Stranger Things».Kanskje ikke så rart at hun er talentfull foran kameraet når foreldrene hennes er skuespillerduoen Uma Thurman («Kill Bill», «Pulp Fiction») og Ethan Hawke («Dead Poets Society», «Taking Lives»)?I likhet med flere andre kjendisbarn, er Maya Ray Thurman Hawke opptatt av å klare seg selv og stå på egne ben – men det betyr ikke at hun undervurderer faktumet at hun en berømt mor og far:– Jeg vet godt at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag hvis det ikke var for dem. Jeg har tenkt mye på hvordan jeg skal håndtere det, og har bestemt meg for å gjøre det slik: Jeg tar ingen roller med mindre jeg er hundre og ti prosent sikker på at jeg har fortjent det, sa Maya i et intervju med Vogue i 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer