Farmen

Bekrefter forholdet: - Mer forelsket enn på Farmen

Andrea Marie Rosli og Lasse Fredheim avslører hvordan det går med dem nå.

FARMEN: Andrea og Lasse fant tonen på Farmen - og i 2022. Foto: Anton Soggiu/TV 2
FARMEN: Andrea og Lasse fant tonen på Farmen - og i 2022. Foto: Anton Soggiu/TV 2 Vis mer
Publisert

Fjorårets Farmen-sesong bød atter en gang på en romanse, men det er ikke alle som klarer å få forholdet til å fungere i det virkelige liv.

Andrea Marie Rosli (25) og Lasse Fredheim (26) fikk så mange spørsmål om relasjonen deres mens Farmen rullet over TV-skjermen, at de til slutt ble lei og helst ikke ville prate mer om det. Men i dag kan Andrea avsløre til KK at det går veldig fint med de to:

- Status er at vi er kjærester! Det er veldig koselig. Jeg har det veldig fint med Lasse, og det tror jeg han er enig i, sier hun lurt.

Hun forteller at overgangen har vært vanskelig, spesielt rett etter at Farmen-eventyret var over. Hun innrømmer at relasjonen ikke føles helt slik den var.

- Det er en forskjell, men jeg er mer forelsket nå enn jeg var på Farmen, så det betyr at det går riktig vei. Jeg blir bare mer og mer sikker på at det er Lasse jeg vil ha, sier hun med et smil.

Avstandsforhold

Paret ble offisielt sammen i november i fjor, så det er relativt ferskt. Det største problemet de har møtt på til nå, er avstanden, da Andrea bor i Oslo, og Lasse bor i Haugesund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer