Farmen

Bekrefter forholdet: - Mer forelsket enn på Farmen

Andrea Marie Rosli og Lasse Fredheim avslører hvordan det går med dem nå.

FARMEN: Andrea og Lasse fant tonen på Farmen - og i 2022. Foto: Anton Soggiu/TV 2
FARMEN: Andrea og Lasse fant tonen på Farmen - og i 2022. Foto: Anton Soggiu/TV 2 Vis mer
Publisert

Fjorårets Farmen-sesong bød atter en gang på en romanse, men det er ikke alle som klarer å få forholdet til å fungere i det virkelige liv.

Andrea Marie Rosli (25) og Lasse Fredheim (26) fikk så mange spørsmål om relasjonen deres mens Farmen rullet over TV-skjermen, at de til slutt ble lei og helst ikke ville prate mer om det. Men i dag kan Andrea avsløre til KK at det går veldig fint med de to:

- Status er at vi er kjærester! Det er veldig koselig. Jeg har det veldig fint med Lasse, og det tror jeg han er enig i, sier hun lurt.

Hun forteller at overgangen har vært vanskelig, spesielt rett etter at Farmen-eventyret var over. Hun innrømmer at relasjonen ikke føles helt slik den var.

- Det er en forskjell, men jeg er mer forelsket nå enn jeg var på Farmen, så det betyr at det går riktig vei. Jeg blir bare mer og mer sikker på at det er Lasse jeg vil ha, sier hun med et smil.

Avstandsforhold

Paret ble offisielt sammen i november i fjor, så det er relativt ferskt. Det største problemet de har møtt på til nå, er avstanden, da Andrea bor i Oslo, og Lasse bor i Haugesund.

- Det fungerer overraskende greit selv om vi har avstandsforhold, noe som er veldig lovende, forklarer hun.

Det ferske paret har ingen planer om å flytte sammen ennå.

- Jeg tror vi bør bo fra hverandre en stund – forholdet er fortsatt ferskt, og dersom vi skulle ha flyttet sammen allerede kunne det blitt litt intenst og voldsomt. Løsningen vi har akkurat nå, er helt ideell synes jeg.

- Kunne ikke blitt verre

- Hvorfor falt du for Lasse?

- Først og fremst fordi han er veldig morsom og snill – vi har det utrolig gøy sammen. Jeg føler meg trygg. Og så har vi et veldig sterkt og fint vennskap i bunn – han er en av mine beste venner, og da flyter resten veldig greit også.

Andrea forteller at dagens datingkultur, med mye «bruk og kast» ved at man alltid bare kan sveipe videre på datingapper, aldri har passet så bra for henne.

- Jeg hadde egentlig innfunnet meg med at jeg kom til å forbli alene. Men så viste det seg at jeg bare måtte en tur tilbake til 1922, sier hun og ler godt, før hun legger til:

- Lasse møtte meg på det jeg vil kalle mitt aller verste. Jeg var uhygienisk, sliten og sur – det kunne ikke blitt verre. Så det kunne bare gå oppover etter det.

KJÆRESTER: Andrea og Lasse bekrefter at de er blitt et par. Foto: Privat
KJÆRESTER: Andrea og Lasse bekrefter at de er blitt et par. Foto: Privat Vis mer

Største utfordringen

- Hva har vært den største utfordringen etter overgangen fra 1922 til 2022?

- Først og fremst at vi ikke er sammen 24 timer i døgnet, hver dag. Utover det er det at vi er mye dårligere på å kjede oss i dag – det blir fort til at vi plukker opp mobiltelefonen. På Farmen måtte vi kjede oss sammen, noe som førte til at vi snakket om masse rart hele tiden. Jeg savner den bobla, sier Andrea, før hun legger til:

- Men det er jo nettopp telefonen som bidrar til at forholdet går så bra, da vi kan snakke sammen hele tiden.

Blir mye reising

Andrea forklarer at det blir mye farting på dem begge to, mellom Oslo og Haugesund. Det lengste oppholdet de har hatt fra hverandre, er tre uker.

- Det er lenge nok. Jeg skal på en ferie neste uke – kun en uke, men det gruer jeg meg litt til.

Begge har møtt hverandres svigerfamilie, og ifølge Andrea har det gått helt strålende.

- Nå har jeg møtt mesteparten av familien til Lasse, noe som har vært kjempehyggelig. Det er veldig fint at familien hans tar så godt vare på meg. Alle er så snille, gode og morsomme, og vi ler masse.

- Tror du at det kan bli aktuelt å flytte til Haugesund?

- Man skal aldri si aldri, men jeg har ingen plan om det nå. Jeg er likevel veldig positivt overrasket over byen – det er en fin by, med fine folk.

AVSTANDSFORHOLD: Den største utfordringen for Lasse og Andrea nå, er avstanden. Foto: Privat
AVSTANDSFORHOLD: Den største utfordringen for Lasse og Andrea nå, er avstanden. Foto: Privat Vis mer

En slags kjærlighetssorg

Andrea kom helt til finalen i Farmen 2022. Hun forklarer at tiden etter, da sesongen var over og alt roet seg, har vært rar.

- Jeg sitter igjen med en tom følelse. En slags kjærlighetssorg-følelse over at eventyret er helt over. Det har vært fint å følge det på TV, og jeg kom jo overraskende langt.

Det gikk heller ikke slik det skulle da Andrea kom tilbake til hverdagen, da hun mistet skoleplassen sin i London. Hun gikk dermed glipp av tredjeåret på studiet.

- Det har påvirket meg – jeg sliter litt med å sove om nettene, fordi jeg må finne på noe helt nytt. Jeg skulle ønske jeg fikk fullført skolen, men det ble ikke sånn. Nå jobber jeg i familiebedriften mens jeg prøver å finne ut hva jeg egentlig vil drive med, sier hun.

Vanskeligere å prioritere trening

Andrea, som tidligere har holdt på med bikini fitness, forklarer at kroppen fortsatt ikke er tilbake til den formen hun var i før Farmen. Men hun har heller ikke prioritert det.

- Jeg skal ta trening på alvor igjen nå, og begynne med en strukturert plan. Men jeg merker at det er vanskeligere å fokusere så mye på kosthold og trening når man er nyforelsket.

- Det betyr mer for meg å kunne være med på ting. Jeg vil heller kunne drikke alkohol og kose meg, enn å trene masse hver dag og kun spise kylling og ris. Jeg føler at jeg har en fin balanse på det nå, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer