Petter Stordalen:

Bekrefter nytt steg i forholdet

- Jeg er verdens lykkeligste mann.

PETTER STORDALEN: Petter Stordalen og kjæresten Märta har tatt forholdet et steg videre. Foto: Fredrik Hagen / NTB
PETTER STORDALEN: Petter Stordalen og kjæresten Märta har tatt forholdet et steg videre. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Det var i fjor at hotellkongen Petter Stordalen (58) kunne bekrefte at han hadde funnet kjærligheten med svenske Märta Elander Wistén (31).

- Märta kom for et kort besøk på et par dager, og så kom lockdown i Norge, så jeg brukte det som en grunn til at hun måtte bli lenger. Og så ble hun i 102 dager, fortalte han da han gjestet «Senkveld» før sommeren.

Paret tilbrakte altså den første delen av pandemien sammen, og det er derfor ikke noen hemmelighet at de bodde under samme tak.

Nå avslører imidlertid det forelskede paret at de offisielt har tatt forholdet et steg videre.

- Verdens lykkeligste mann

Torsdag denne uken dukket de nemlig opp på en rød løper i Stockholm, og der kunne de avsløre overfor svenske Aftonbladet at de har blitt samboere.

- Ja, vi er samboere både i Stockholm og i Oslo. Det føles fantastisk og fungerer veldig bra, sier hotellkongen til den svenske avisen, og fortsetter:

- Jeg er verdens lykkeligste mann. Märta har også vært så viktig for meg gjennom pandemien. Da vi var i lockdown i Norge var hun et fantastisk lyspunkt i hverdagen.

Dukket opp med ring

58-åringen legger også til at paret har skaffet seg to hunder sammen - en liten og en stor.

Den svenske avisen skriver også at Märta dukket opp på premieren med en ring på fingeren. Det skal imidlertid være snakk om en alliansering. Paret er dermed ikke forlovet - enda.

- Vi får se hva som skjer. Men vi har det veldig fint sammen og alt går veldig bra. Vi har de samme interessene og liker å gjøre de samme tingene. Jeg er veldig forelsket. Jeg er så forelsket og lykkelig! Det er fantastisk, skryter Petter.

Stordalen har tidligere vært i et forhold med klimaforkjemper, lege og EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (42). Da pressemeldingen gikk ut i november 2019 om at Nordens powerpar skulle gå hver sin vei etter 14 år sammen, var det en verdensnyhet. De gikk hver til sitt etter 14 år sammen i 2019.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer