Petter Stordalen:

Bekrefter nytt steg i forholdet

- Jeg er verdens lykkeligste mann.

PETTER STORDALEN: Petter Stordalen og kjæresten Märta har tatt forholdet et steg videre. Foto: Fredrik Hagen / NTB
PETTER STORDALEN: Petter Stordalen og kjæresten Märta har tatt forholdet et steg videre. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Det var i fjor at hotellkongen Petter Stordalen (58) kunne bekrefte at han hadde funnet kjærligheten med svenske Märta Elander Wistén (31).

- Märta kom for et kort besøk på et par dager, og så kom lockdown i Norge, så jeg brukte det som en grunn til at hun måtte bli lenger. Og så ble hun i 102 dager, fortalte han da han gjestet «Senkveld» før sommeren.

Paret tilbrakte altså den første delen av pandemien sammen, og det er derfor ikke noen hemmelighet at de bodde under samme tak.

Nå avslører imidlertid det forelskede paret at de offisielt har tatt forholdet et steg videre.

- Verdens lykkeligste mann

Torsdag denne uken dukket de nemlig opp på en rød løper i Stockholm, og der kunne de avsløre overfor svenske Aftonbladet at de har blitt samboere.

- Ja, vi er samboere både i Stockholm og i Oslo. Det føles fantastisk og fungerer veldig bra, sier hotellkongen til den svenske avisen, og fortsetter:

- Jeg er verdens lykkeligste mann. Märta har også vært så viktig for meg gjennom pandemien. Da vi var i lockdown i Norge var hun et fantastisk lyspunkt i hverdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer