Austin Butler

Bekrefter stemmeendringer etter å ha levd som Elvis i to år

- Har nesten glemt hvordan min naturlige stemmer er.

DET ER EN NY ELVIS I BYEN: Austin Butler har store sko å fylle når han inntar kinolerretene som hele verdens rockestjerne. FOTO: NTB
DET ER EN NY ELVIS I BYEN: Austin Butler har store sko å fylle når han inntar kinolerretene som hele verdens rockestjerne. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Filmregissør Baz Luhrman sparer ikke på kruttet i sitt nye musikkdrama basert på rockelegenden Elvis Presleys liv. Skoene til «The King of Rock'n Roll» er store å fylle, og flere aktuelle kandidater prøvde seg i rollen før avgjørelsen ble tatt.

Artist – og etter hvert også skuespiller – Harry styles (28) lettet på sløret i et intervju med The Rolling Stones i mai. Den tidligere One Direction-sangeren var på audition til rollen som selveste Elvis Presley.

«Elvis var sannsynligvis den første personen jeg kjente til utenom familien min da jeg var barn. Derfor var det noe utrolig hellig rundt han, så jeg tenkte jeg skulle prøve å få rollen», uttalte han til magasinet.

Det skulle vise seg å ikke være så enkelt. Konkurransen kan være beinhard om de store rollene i Hollywood. Harry Styles ble utkonkurrert av den jevnaldrende kjekkasen Austin Butler (30) – kjent for mange fra «The Carrie Diaries» (2013) og som ekskjæresten til musikaldronning Vanessa Hudgens (33).

Har bevist at han var rett skuespiller

I sommer blir 30-åringen dermed å se på det store lerretet verden over som mannen som satte rock på agendaen og toppet hitlistene i flere tiår. For legende er nettopp det man kan kalle han når generasjon etter generasjon kjenner til musikken hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer