Farmen kjendis 2022

Benjamin om ektemannen: - Man har kanskje fått litt nok

Niklas Baarli står inne for det han har sagt inne på Farmen-gården, og får støtte av ektemannen.

NIKLAS BAARLI FÅR GOD STØTTE: - Benjamin er helt fantastisk i sånne situasjoner som dette, skryter Niklas når han omtaler ektemannen. FOTO: Ida Bergersen
NIKLAS BAARLI FÅR GOD STØTTE: - Benjamin er helt fantastisk i sånne situasjoner som dette, skryter Niklas når han omtaler ektemannen. FOTO: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Farmen har denne sesongen bydd på konflikter og drama i form av taktiske valg og uenigheter blant deltakerne – ikke ulikt tidligere sesonger. Programleder Niklas Baarli (32) har vært i hardt vær etter Farmen kjendis-deltakelsen.

Det ble høy temperatur inne på gården den siste uken med ukesoppdrag og storbonde før krigen om semifinaleplassene skulle skje.

Niklas Baarli beklaget oppførselen

Flere seere har reagert på oppførselen til Baarli inne på gården. I et innlegg på Instagram innrømmet han at egen oppførsel ikke speiler den personen han ønsker – eller pleier – å være. Han har måttet forholde seg til ufyselige kommentarer og trusler.

- Jeg synes jeg takler det ganske bra, jeg står i det. Jeg anerkjenner at jeg har opprørt mange, sier Baarli.

- Du har vist at du er et menneske sånn som alle oss andre. Jeg orker ikke at man skal gå rundt og beherske seg hele tiden. Jeg synes det er fint at det også kommer med på tv. Men det er trist at det har vært så pass mye av Niklas hele tiden gjennom hele sesongen. Man har kanskje fått litt nok, sier ektemannen Benjamin Baarli Silseth (30).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer