Farmen kjendis 2022

Benjamin om ektemannen: - Man har kanskje fått litt nok

Niklas Baarli står inne for det han har sagt inne på Farmen-gården, og får støtte av ektemannen.

NIKLAS BAARLI FÅR GOD STØTTE: - Benjamin er helt fantastisk i sånne situasjoner som dette, skryter Niklas når han omtaler ektemannen. FOTO: Ida Bergersen
NIKLAS BAARLI FÅR GOD STØTTE: - Benjamin er helt fantastisk i sånne situasjoner som dette, skryter Niklas når han omtaler ektemannen. FOTO: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Farmen har denne sesongen bydd på konflikter og drama i form av taktiske valg og uenigheter blant deltakerne – ikke ulikt tidligere sesonger. Programleder Niklas Baarli (32) har vært i hardt vær etter Farmen kjendis-deltakelsen.

Det ble høy temperatur inne på gården den siste uken med ukesoppdrag og storbonde før krigen om semifinaleplassene skulle skje.

Niklas Baarli beklaget oppførselen

Flere seere har reagert på oppførselen til Baarli inne på gården. I et innlegg på Instagram innrømmet han at egen oppførsel ikke speiler den personen han ønsker – eller pleier – å være. Han har måttet forholde seg til ufyselige kommentarer og trusler.

- Jeg synes jeg takler det ganske bra, jeg står i det. Jeg anerkjenner at jeg har opprørt mange, sier Baarli.

- Du har vist at du er et menneske sånn som alle oss andre. Jeg orker ikke at man skal gå rundt og beherske seg hele tiden. Jeg synes det er fint at det også kommer med på tv. Men det er trist at det har vært så pass mye av Niklas hele tiden gjennom hele sesongen. Man har kanskje fått litt nok, sier ektemannen Benjamin Baarli Silseth (30).

For Silseth har det vært veldig vondt å se at det preger kjæresten.

- Jeg kjenner Niklas bedre enn noen andre, og jeg vet at det er jo ikke den eneste siden han har. Han har mange andre sider også.

I forrige uke skrev KK om hetsen Baarli har opplevd i etterkant. Han har uttalt at han har mottatt i overkant av 2000 meldinger som inneholder både hets og trusler, og TV 2 skriver at han vurderer å anmelde, noe Niklas bekrefter overfor KK.

- Jeg kan ikke annet enn å skryte av TV2. De har vært en støttende krykke i kaoset.

- Menneskelig

På tross av alt det negative fokuset, synes Silseth det er fint at det blir vist menneskelighet med alle følelser det innebærer.

- Følelser kan ta overhånd, og det skjer også med Niklas. Jeg vet at ganske mange kan kjenne seg igjen i det, sier Silseth.

Baarli angrer ikke på annet en kommentar han slang om at Øyunn Krogh (26) var «et ræva menneske».

- Jeg kunne besinnet meg og sagt noe annet.

- Et ræva menneske

Han beklaget at han kalte Øyunn for et ræva menneske. Bakgrunnen for det var at da hun som storbonde siste uken før semifinalene gikk i gang, valgte hun guttekamp og Heine Totland (51) som førstekjempe.

Den opprinnelige planen til Farmen-gjengen var å velge Torpet-vinneren uavhengig av hvem det var. Øyunn ble valgt til storbonde og Torpet-vinneren viste seg å være influenser Marna Haugen (40).

– Ting blir sagt i affekt, på lite mat og etter mange uker tett på mennesker som man aldri ville vært i nærheten av hadde det ikke vært for at vi lagde TV. Min reaksjon på konfrontasjonen til Øyunn etter førstekjempevalget er også utrolig barnslig, skriver Baarli.

Han forteller til KK at virkeligheten er litt annerledes enn det som kommer frem på tv, og at han og de andre deltakerne har veldig god tone, inkludert Øyunn.

God støtte i ektemannen

I likhet med mange andre som viser sin støtte med hyggelige ord til 32-åringen, forsvarer også ektemannen Niklas.

- Man må huske at det som kommer frem på tv er en del av den man er, men vi alle er jo sammensatt av mange deler. Vi alle har vært irrasjonelle til tider, men det betyr ikke at det må definere deg som person heller, sier Silseth.

Baarli har funnet god støtte og trygghet i ektemannen i etterkant av alle meldingene som har kommet inn.

- Benjamin er helt fantastisk i sånne situasjoner som dette. Det er nå jeg får igjen for å ha blitt sammen med en psykolog. Når man får mye negative kommentarer, begynner man å tvile litt på seg selv og tenker at kanskje man er en dårlig fyr. Da er det godt å ha Benjamin som kan fortelle meg at jeg ikke er det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer