Drew Barrymore

Ber Johnny Depp om unnskyldning

– Dette er noe jeg vil lære av.

UNNSKYLD: Skuespiller Drew Barrymore ber Johnny Depp og Amber Heard om unnskyldning. FOTO: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
UNNSKYLD: Skuespiller Drew Barrymore ber Johnny Depp og Amber Heard om unnskyldning. FOTO: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Drew Barrymore, kjent fra «E.T» og «Chalie's Angels», har offisielt sett pensjonert seg som skuespiller, og bruker nå sine kreative krefter på sitt eget talkshow på dagtid.

Og det var nettopp her at hun i mai 2022 uttalte seg om rettssaken mellom Johnny Depp i ekskona Amber Heard.

«Pirates of the Caribbean» stjerna Johnny Depp har gått til sak mot Heard, og krever 50 millioner dollar for å ha fått karrieren ødelagt av Heards beskyldninger, der hun blant annet hevder at han er en konemishandler.

I RETTEN: Johnny Depp i rettsalen i mai 2022, der han saksøker ekskona Amber Heard. FOTO: Photo/Steve Helber, Pool(NTB
I RETTEN: Johnny Depp i rettsalen i mai 2022, der han saksøker ekskona Amber Heard. FOTO: Photo/Steve Helber, Pool(NTB Vis mer

Verden har for åpen scene kunnet følge de to stjernes beskrivelser av samlivet den korte tiden de var gift. Pressen har rapportert live fra rettssalen, ofte med videoer, og gitt innblikk i to menneskers til tider skakkjørte liv.

Og det var nettopp dette Drew Barrymore kommenterte i talkshowet sitt. Ifølge Variety kaller hun i en sleivete passasje i programmet sitt rettssaken for «a seven-layer dip of insanity», altså en røre av galskap.

«Du har et lag av vilt, og syv lag av galskap. Jeg vet at dette er to menneskers virkelige liv, og jeg vet hvordan det er å få livet sitt brettet ut offentlig. Jeg skjønner alle de følelsene, men de gir oss all denne informasjonen som ingen hadde trengt å vite. Dette er sinnssykt».

Det tok ikke lang tid før kritikken begynte å hagle. Selv Barrymores egne fans mente hun burde holde seg for god til å dømme Depp og Heard, og nå har Barrymore lagt ut en post der hun ber om unnskyldning:

«Jeg er blitt gjort kjent med at jeg har fornærmet folk ved å spøke om Johnny Depp og Amber Heard, og derfor vil jeg gjerne be om unnskyldning, og jeg setter pris på alle som sa fra, for dette er et lærerikt øyeblikk for meg, og hvordan jeg går videre og oppfører meg».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer