Beskyldes for å retusjere kroppen sin – igjen

Har Kim Kardashian fremdeles ikke lært?

SUPERSTJERNE: Kim Kardashian – og resten av familien hennes – er blant de mest kjente fjesene i verden. FOTO: Instagram
SUPERSTJERNE: Kim Kardashian – og resten av familien hennes – er blant de mest kjente fjesene i verden. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Det stormer titt og ofte rundt Kardashian-gjengen.Verdens mest berømte søstre er langt ifra fremmed for kontroversielle påfunn; de blir stadig beskyldt for kulturell appropriasjon, minst én av dem bruker fremdeles ekte pels i 2020 og de er over gjennomsnittet glade i bildemanipulering.Nå beskyldes Kim Kardashian (nok en gang!) for å «perfeksjonere» kroppen sin.

Nylig delte hun et bilde av seg selv og ektemannen Kanye West, hvor mange mener det lukter grundig retusjering.Et typisk tegn på at et bilde har blitt tuklet med, er skjeve og forvridde linjer som ellers er rette – for eksempel dørkarmer, speil eller gulvlister. Dét mangler det ikke på på bildet Kim delte med sine 158 millioner følgere.Se det mye omtalte bildet under!Som med alt annet Kardashian-klanen tar for seg, lot reaksjonene slett ikke vente på seg i kommentarfeltet:

«Sjekk speilet i bakgrunnen! Det er helt skjevt! Slutt å vise frem en falsk versjon av deg selv. Vis de små jentene der ute at man kan være seg selv og fortsatt være fantastisk.»«Dette er den verste Photoshop-tabben jeg har sett.»«Kjære Kim, hvem har du latt redigere dette? Vær så snill å slett.»«Alle sammen, ikke la dere lure. Disse kvinnene bruker Photoshop. De ser ikke slik ut i virkeligheten!»Foreløpig har ikke Kim selv kommentert de kritiske påstandene, og det kommer hun neppe til å gjøre heller.LES OGSÅ: Vi hadde nesten glemt at Kim Kardashian prøvde seg som artist i 2011

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer