Meghan hos Oprah

Bestevenninnene tar Meghan i forsvar

- Hun er mer enn bare en historie på en magasinforside!

MEGHAN HOS OPRAH: Til uken sendes det to timer lange tell all-intervjuet hos Oprah. Der prins Harry og Meghan åpner opp om sitt turbulente royale liv. Meghans bestevenninne Lindsay Jill Roth tar Meghan i forsvar. FOTO: Skjermdump Instagram
MEGHAN HOS OPRAH: Til uken sendes det to timer lange tell all-intervjuet hos Oprah. Der prins Harry og Meghan åpner opp om sitt turbulente royale liv. Meghans bestevenninne Lindsay Jill Roth tar Meghan i forsvar. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av Oprah-intervjuet, der prins Harry og hertuginne Meghan har sagt seg villig til å åpent og ærlig fortelle «alt» fra sitt turbulente liv som tidligere medlemmer av det britiske kongehuset, har det kommet frem mye «grums» som indirekte er med på å sverte hertuginnen.

Ifølge britiske The Times, skal flere tidligere ansatte ved Kensington Palace, som var tett på Meghan og Harry da de bodde i England, ha påstått at hertuginnen skal ha mobbet dem ut av assistentjobbene.

Buckingham Palace med offentlig uttalelse

Den britiske avisen The Independent skriver at Buckinham Palace har kommet med en offentlig uttalelse vedrørende mobbeanklagene, og at dette er noe de slår hardt ned på og selv kommer til å undersøke nærmere.

«Vi er åpenbart bekymret for anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex. Derfor vil HR-teamet vårt undersøke innholdet i artikkelen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer