Meghan hos Oprah

Bestevenninnene tar Meghan i forsvar

- Hun er mer enn bare en historie på en magasinforside!

MEGHAN HOS OPRAH: Til uken sendes det to timer lange tell all-intervjuet hos Oprah. Der prins Harry og Meghan åpner opp om sitt turbulente royale liv. Meghans bestevenninne Lindsay Jill Roth tar Meghan i forsvar. FOTO: Skjermdump Instagram
MEGHAN HOS OPRAH: Til uken sendes det to timer lange tell all-intervjuet hos Oprah. Der prins Harry og Meghan åpner opp om sitt turbulente royale liv. Meghans bestevenninne Lindsay Jill Roth tar Meghan i forsvar. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av Oprah-intervjuet, der prins Harry og hertuginne Meghan har sagt seg villig til å åpent og ærlig fortelle «alt» fra sitt turbulente liv som tidligere medlemmer av det britiske kongehuset, har det kommet frem mye «grums» som indirekte er med på å sverte hertuginnen.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Ifølge britiske The Times, skal flere tidligere ansatte ved Kensington Palace, som var tett på Meghan og Harry da de bodde i England, ha påstått at hertuginnen skal ha mobbet dem ut av assistentjobbene.

Buckingham Palace med offentlig uttalelse

Den britiske avisen The Independent skriver at Buckinham Palace har kommet med en offentlig uttalelse vedrørende mobbeanklagene, og at dette er noe de slår hardt ned på og selv kommer til å undersøke nærmere.

«Vi er åpenbart bekymret for anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex. Derfor vil HR-teamet vårt undersøke innholdet i artikkelen».

«Medlemmer av personalet involvert på det tidspunktet, inkludert de som har forlatt Hoffet, vil bli invitert til å delta for å se om vi kan lære av det. Det kongelige hoff har hatt retningslinjer i flere år, og gjør ikke eller vil ikke tolerere mobbing eller trakassering på arbeidsplassen».

ISFRONT: Ekteparet Harry og Meghan har valgt å trekke seg ut av den britiske kongefamilien. Her fra et arrangement på Buckingham Palace i 2018. Prins Harry ved siden av farmor dronning Elizabeth. FOTO: NTB
ISFRONT: Ekteparet Harry og Meghan har valgt å trekke seg ut av den britiske kongefamilien. Her fra et arrangement på Buckingham Palace i 2018. Prins Harry ved siden av farmor dronning Elizabeth. FOTO: NTB Vis mer

Det er flere tilhengere av hertuginne Meghan og Harry, som bemerker seg at Buckingham Palace fremstår mer ivrig etter å nøste opp i dette, enn da prins Andrew (61) - dronning Elizabeths sønn - ble beskyldt for seksuelle overgrep mot 17-åringen Virginia Giuffre, i forbindelse med vennskapet med den skandaleombruste milliardæren Jeffrey Epstein.

Hyller venninnen for sin unike elskverdighet

Én som har tatt hertuginne Meghan i forsvar, er en av hennes aller nærmeste venninner - nemlig Lindsay Jill Roth (39). De har kjent hverandre siden studiedagene på Northwestern University, og Meghan var en naturlig forlover for Lindsay da hun giftet seg i 2016.

I et åpent og ærlig innlegg publisert på Instagram, tar Lindsay sin royale bestevenninne i forsvar. Hun har sett seg lei av anklagene og beskyldningene som rettes mot den vordende tobarnsmoren.

«Megs modus operandi (måte å operere på, journ.anm.), har alltid vært gjennom godhet; elskverdighet ligger i blodet hennes. Jeg vet at dette er sannheten, etter et 22 år lagt og veldig nært vennskap. Jeg har sett med egne øyne hvordan hun behandler venner og deres familier, og sine kolleger».

Lindsay beskriver videre hvordan Meghan alltid pleier å si ifra om fartsdumper og lignende, når hun sitter i passasjersetet, for å sørge for tryggheten til alle om bord i bilen.

«Dersom du har et spesifikt mål, hjelper hun deg med å nå målet, og din lidenskap blir hennes på dine vegne. Dersom du noen gang vil få gleden av å møte Megs - og det håper jeg at flere av dere kommer til å få mulighet til - kommer dere til å se den uselviske og storsinnede venninnen jeg er så heldig å ha.»

Er og blir den samme personen

Ifølge bestevenninnen gjennom de siste over to tiårene, oser også hertuginne Meghan av godt humør og humor.

«Hun er morsom. Altså, lattis-morsom. Og smart. Hun er mer enn bare en historie på en magasinforside. Hun var den samme kvinnen da vi studerte sammen, den samme kvinnen da hun var i Los Angeles og holdt på med auditions, den samme kvinnen da hun bodde i Toronto og spilte Rachel Zane i Suits, og hun var den samme kvinnen før du visste at hun datet Harry, den samme etter at du visste at hun datet Harry; og den samme kvinenn som da hun ble hertuginne av Sussex - og hun er, uten tvil, helt den samme kvinnen i dag.».

NÆRE VENNINNER: Lindsay Roth og Meghan (begge i midten) på ferie med Meghans mor Doria Ragland og venninnen Ninaki Priddy (t.v.) på Jamaica i 2011. FOTO: NTB
NÆRE VENNINNER: Lindsay Roth og Meghan (begge i midten) på ferie med Meghans mor Doria Ragland og venninnen Ninaki Priddy (t.v.) på Jamaica i 2011. FOTO: NTB Vis mer

Lindsay Roth er ikke den eneste av Meghans venninner som har tatt henne i forsvar den siste tiden, og lagt ut offentlige innlegg der de hyller og slår ring om hertuginnen.

Slettet ferske og usette bilder av Archie

Regissør og produsent Silver Tree la ut innlegg både på Twitter og Instagram, der hun kjærlig støtter Meghan og kommer med hjertevarme beskrivelser av den vordende tobarnsmoren.

Og også hun poengterer at Meghan er mer enn en magasinforside.

«Hun er venninnen som alltid hører på detaljer fra ditt liv, fra din dag, fra dine barns liv, fra dine barns dag, før hun kommer med seg og sitt. Alltid andre, før seg selv», forklarer Silver.

Ut ifra de private bildene som er blitt lagt ved innlegget, er det tydelig at Meghan har svært nære bånd til Silvers barn. I tillegg til de fire bildene som fremdeles eksisterer i innlegget - hvorav ett viser en gravid Meghan - var det også to ferske bilder som viste toåringen Archie.

På bildene - som siden er blitt fjernet fra innleggende - viste en munter krabat, som er en tro kopi av både sin mor og sin far. Det er uvisst hvorfor Silver Tree har valgt å slette bildene av Archie, men der er flere i kommentarfeltene som har stilt spørsmålstegn ved om Meghan - som jo er kjent for å verne om privatlivet - har ønsket at disse ukjente bildene av sønnen skulle publiseres.

Også Patrick J. Adams (39), Meghans kollega fra TV-serien Suits, har tatt Meghan i forsvar på sosiale medier. På Twitter har han lagt ut flere meldinger der han skriver at han er rystet over behandlingen den tidligere kollegaen får, og at han beskriver henne som arbeidssom, entusiastisk, godhjertet og aldri redd for å si meningen sin.

Patrick J. Adams var til stede i bryllupet med sin kone Troian Bellisario (35), da Meghan og Harry giftet seg på Windsor slott i mai 2018. Der var naturlig nok også bestevenninnene Silver Tree og Lindsay Jill Roth også. Sønnen Archie kom til verden 6. mai 2019, og senere i år blir han storebror.

KOLLEGER: Patrick J. Adams og Meghan spilte mot hverandre i TV-serien Suits. FOTO: NTB
KOLLEGER: Patrick J. Adams og Meghan spilte mot hverandre i TV-serien Suits. FOTO: NTB Vis mer

Det er foreløpig uvisst om hertuginne Meghan, som altså er gravid med sitt andre barn, kommer til å kommentere de påståtte mobbeanklagene i Oprah-intervjuet.

Det to timer lange intervjuet sendes på amerikansk TV søndag 7. mars, og her i Norge er det TV3 og Viafree som sender programmet, som har fått tittelen CBS presenterer Oprah med Meghan og Harry, mandag 8. mars klokken 21.30.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer