Sara Emilie Tandberg

- Betyr mer enn du aner

Influenseren hylles etter to års ventetid.

SARA EMILIE TANDBERG: Influenseren åpner ny butikk. Foto: Shad Madian / Dagbladet
SARA EMILIE TANDBERG: Influenseren åpner ny butikk. Foto: Shad Madian / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Hvorfor er ikke dette standarden i alle klesbutikker?»

«Må bare si at dette betyr nok mer enn du aner for mange!»

«Takk for at du går foran som et godt eksempel!»

Hyllestene renner inn etter at influenser Sara Emilie Tandberg (31) delte et bilde av seg selv med sin nye «stjerne». Stjerna, som Tanberg kaller henne, er en pluss size mannekeng.

Men mannekengen er ikke bare litt bredere enn de vanlige utstillingsdukkene, denne dama har også valker og bryster som ikke står rett ut.

Lykkerus!

- Aner dere hvor vanskelig det er å få tak i en pluss size mannekeng som faktisk er pluss size? spør Tandberg i innlegget.

- Jo da, den pluss size versjonen du finner selv i pluss size butikker er kanskje hakket bredere enn standarden, men de har flate mager, null hofter og ingen ekstra hud (..) En «pluss size» er ikke pluss size, og det irriterer meg grønn.

Men i influenserens Careless-butikker kommer det nå altså en mannekeng som faktisk er pluss size, mener Tandberg, og sier at dette har hun ventet på i to år.

- Mulig jeg er yrkesskadd, men det betyr så mye å se en mannekeng med med en valk. Lykkerus!

- Mistet meg selv

Dette er ikke første gang influenseren har slått et slag mot kroppspress. Tidligere i i sommer delte hun en video av sin voksende mage under svangerskapet, men også etter fødsel.

«Fortsatt 12 kilo i pluss», skrev hun, og viste frem både mage, rumpe, strekkmerker og løs hud under armene.

Den avslappede holdningen til kropp har ikke alltid vært der. Under første svangerskap gikk Sara Emilie opp 45 kilo, og det skammet hun seg veldig for, skrev KK om tidligere.

- Jeg følte at jeg mistet meg selv helt, og etter fødsel ville jeg ikke gå ut døra. Når jeg skulle handle på matbutikken reiste jeg ekstra langt for å slippe å møte på kjentfolk, og jeg slet veldig med at kroppen hadde forandret seg så mye, sa hun til KK den gangen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer