Beverly Hills-stjernen innrømmer at hun har fikset på utseendet

Men Tori Spelling avkrefter at det er så mye som ryktene vil ha det til.

DUO: Tori Spelling og Jennie Garth har fått en ny vår, etter at spin off-serien BH90210 hadde premiere denne sommeren. Dette bildet er tatt i august 2019. FOTO: NTB Scanpix
DUO: Tori Spelling og Jennie Garth har fått en ny vår, etter at spin off-serien BH90210 hadde premiere denne sommeren. Dette bildet er tatt i august 2019. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten 30 år etter at TV-serien Beverly Hills, 90210 ble sendt for første gang, har den populære tenåringsserien i år fått en ny vår - ettersom spin off-serien BH90210 hadde premiere i sommer. Originalserien gikk sin seiersgang på TV i perioden 1990 til 2000.

Igjen er vi flue på veggen når søskenparet Brandon og Brenda Walsh, og vennene Kelly Taylor, Steve Sanders, Andrea Zuckerman, David Silver og Donna Martin møtes igjen i Hollywood - 20 år etter at de tok farvel med hverandre.

Tori Spelling, som spiller Donna Martin i serien, er datteren til den nå avdøde TV-produsenten Aaron Spelling, som sto bak Beverly Hills-serien. Hun har fått mye oppmerksomhet for utseendet sitt, og det er flere tabloide medier som har hevdet at hun har fått utført flere plastiske operasjoner.

- Helt ærlig så har jeg kun fikset på nesen og brystene mine

I et intervju med magasinet People innrømmer fembarnsmoren at hun har fikset på utseendet, men avkrefter at alle ryktene som svirrer om henne stemmer.

DEN GANG DA: Tori Spelling med lillebroren Randy Spelling, faren Aaron Spelling og moren Candy Spelling sommeren 1984. Da var Tori 11 år. FOTO: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Tori Spelling med lillebroren Randy Spelling, faren Aaron Spelling og moren Candy Spelling sommeren 1984. Da var Tori 11 år. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Den tingen som har hengt over meg for alltid, har vært de plastisk kirurgi-greiene. Helt ærlig så har jeg kun fikset på nesen og brystene mine, og det er det. Jeg har lest utallige ganger at jeg har gjort plastisk kirurgi siden jeg var 17 år.

Til tross for at faren hennes bedyret at ryktene kom til å gå over i løpet av kort tid, er det noe som har hengt over henne siden hun entret rampelyset i slutten av tenårene.

- Jeg husker at pappa sa at jeg ikke skulle bekymre meg, og at det kom til å gå over i løpet av uken. Men det er den tingen som har fulgt meg gjennom hele karrieren min, sier Tori Spelling til People.

Barna kjente henne ikke igjen

I 2006 giftet Tori Spelling seg på Fiji med den kanadiske skuespilleren Dean McDermott (52), og sammen har de fått barna Liam Aaron (12), Stella Doreen (11), Hattie Margaret (8), Finn Davey (7) og Beau Dean (2).

Familien har delt stort og smått gjennom reality-seriene Tori & Dean: Home Sweet Hollywood, Tori & Dean: sTORIbook Weddings og Tori & Dean: Cabin Fever.

STORFAMILIE: Tori Spelling med ektemannen Dean McDermott og barna på en filmpremiere i 2018. FOTO: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Tori Spelling med ektemannen Dean McDermott og barna på en filmpremiere i 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I et radiointervju med 2DayFM Breakfast with Grant, Ed & Ash fortalte hun i sommer at da hun viste barna noen episoder fra 90-tallsserien Beverly Hills, 90210, kjente de henne ikke igjen.

- Første gang jeg viste mine eldste barn serien, for rundt fem år siden, klarte de ikke finne meg i serien. De så en episode og bare: «Ok, hvor er du mamma? Der er Jennie og der er Ian», og så sa jeg: «Og der er mamma», mens jeg pekte på meg selv. Men nei da! De kom frem til at det var hårfargen som var annerledes, sa hun lattermild i radiointervjuet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer