Beyoncé Knowles

Beyoncé får massiv kritikk etter promotering av «farlig» diett

- Totalforbud vil si å kutte ut næringsstoffer kroppen vår trenger. Det anbefaler jeg aldri, sier ernæringsfysiolog.

PROMOTERING: Beyoncé har valgt å dele det strenge mat- og treningsregimet hun fulgte før Coachella-opptredenen sin i fjor. Det har hun fått sterk kritikk for. FOTO: NTB Scanpix
PROMOTERING: Beyoncé har valgt å dele det strenge mat- og treningsregimet hun fulgte før Coachella-opptredenen sin i fjor. Det har hun fått sterk kritikk for. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er vel ingen som glemmer overskriftene etter at selveste Beyoncé entret scenen som headliner på gigantfestivalen Coachella i 2018. Konserten hun gjorde denne dagen var ordentlig vellykket, og på repertoaret sto låter som «Crazy In Love», «Formation» og «Single Ladies».

Opptredenen ble blant annet omtalt som «ikonisk» av NME, og sceneantrekkene gikk i kjent Beyoncé-stil - kort, stramt og med en hel drøss av paljetter.

Men å komme dit Beyoncé er, med all heder, ære og med både utseende og talent med seg, er tydeligvis ingen enkel vei.

I Netflix-dokumentaren «Homecoming» får man visst nok et dypt innblikk i artistens forberedelser før denne store konserten - og filmen viser at superstjernen presser seg til det ytterste, både hva gjelder fremføringen - men også når det kommer til vekt og slanking. Det skriver blant annet det svenske nettstedet Baaam.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer