«A star is born»:

Beyoncé skulle ha hovedrollen i «A star is born»

Ble tatt ut av prosjektet på grunn av graviditet.

HOVEDROLLE: Det var egentlig Beyoncé som skulle ha rollen som Ally i den prisbelønte storfilmen. FOTO: NTB Scanpix
HOVEDROLLE: Det var egentlig Beyoncé som skulle ha rollen som Ally i den prisbelønte storfilmen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor hadde kinofilmen «A star is born» norgespremiere - en film som fikk den gjeve Oscar-statuetten for «Beste Sang» med låta «Shallow». Den 2 timer og 15 minutter lange filmen ble en stor snakkis også her til lands, og KK har blant annet gitt leserne svaret på det «alle» googler etter å ha sett filmen.

Kort fortalt handler filmen om amatørsangeren Ally (spilt av Lady Gaga), som ved en tilfeldighet møter på den populære countryartisten Jackson Maine (spilt av Bradley Cooper), mens hun opptrer på en lokal bar. Fra den dagen er de uatskillelige, og Jackson hjelper den usikre sangeren å nå drømmene sine. Men showbiz er en tøff bransje, og det får de to smertelig erfare etter hvert som suksessen tar av.

Denne rørende filmen har gitt enhver seer frysninger for dens sangprestasjoner. Det har jo aldri vært noen hemmelighet at den ene skuespilleren, altså artist Lady Gaga, kan å synge - men mange måtte nok klø seg i hodet og spørre en ekstra gang om den amerikanske kjekkasen Bradley Cooper (43), kjent fra filmer som «The Hangover», «American Sniper» og «Silver Linings Playbook», faktisk sang på ekte, og svaret er imponerende nok JA.

LES OGSÅ: Beyonce delte sjeldent bilde av sine supersøte tvillingbarn!

Will Smith og Jennifer Lopez

Men ifølge nettstedet This Is Insider var det ikke i utgangspunktet meningen at det var akkurat disse to som skulle få pryde hovedrollelista. Først og fremst ville skuespiller Will Smith dra med seg Jennifer Lopez til prosjektet - hvis duoen fikk timeplanene sine til å klaffe. Smith hadde nemlig et sterkt ønske om å vise sine sangprestasjoner sammen med den amerikanske sangstjerna.

GODE VENNER: Lady Gaga og Bradley Cooper hadde en helt spesiell kjemi under filmopptak, og er blitt nære venner etter innspillingen. FOTO: NTB Scanpix
GODE VENNER: Lady Gaga og Bradley Cooper hadde en helt spesiell kjemi under filmopptak, og er blitt nære venner etter innspillingen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Skuespiller Clint Eastwood hadde derimot andre planer og ønsker. Han ville regissere filmen, og la Leonardo Dicaprio få rollen som den populære countryartisten Jackson, mens Beyoncé skulle være hans romantiske partner, nemlig amatørsangeren Ally.

Startet innspilling

Denne ideen gikk faktisk så langt at underholdningsbladet Variety i 2012 meldte at Beyoncé allerede var i gang med prosjektet, og forberedte seg på å starte filminnspillingen. Men på grunn av superstjernas graviditet måtte en eventuell filmpremiere bli utsatt et helt år hvis hun skulle ta rollen. Det syntes ikke filmteamet var verdt å vente på, så selveste Queen B falt ut fra prosjektet.

LES OGSÅ: Vi gir deg svaret på det «alle» googler etter å ha sett filmen «A star is born»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer