Beyoncé

Beyonces rørende bursdagsønske

Når superstjerna har bursdag, er det bare én ting hun ønsker seg.

BEYONCE: Har bare ett ønske når hun fyller 42 år under sin Renaissance World Tour. Her fra 2021. FOTO: NTB)
BEYONCE: Har bare ett ønske når hun fyller 42 år under sin Renaissance World Tour. Her fra 2021. FOTO: NTB) Vis mer
Publisert

Superstjerna Beyoncé har tatt steget opp i stratosfæren siden hun var del av trioen Destiny's Child rundt millenniumsskiftet.

I dag er hun det man med rette kan kalle en megakjendis. Ikke bare har hun en av verdens største stemmer med hits på løpende bånd, hun er dessuten komponist, plateprodusent, talentfull skuespiller og en påfallende god danser. Dessuten er stjerna en solid merkevare, som selger alt fra egne kleskolleksjoner og dufter, til fulle hus på de største arenaer.

Egentlig heter hun Beyoncé Giselle Knowles-Carter. Carter-navnet har hun tatt etter ektemannen Shawn Corey Carter, bedre kjent som artisten Jay-Z. Superparet giftet seg i 2008, og sammen har de datteren Ivy Blue (11) og tvillingene Sir og Rumi (6).

Gravid soldronning

Det vakte oppsikt da Beyoncé i 2017 under Grammy-utdelingen på Staple Center opptrådte i et gullkostyme som sendte tankene til oldtidens dronninger, og der hennes gravide tvillingmage hadde en fremtredende plass.

Når «Queen Bey« i august og september 2023 fortsetter sin Renaissance World Tour, har fansen store forventninger. Pressemateriale og bilder fra konsertene så langt har vist en Beyoncé kledd i diverse sølvkostymer og glitrende cowgirl-hatt.

Beyoncé har bursdag 4. september, altså under turneen, og for å feire 42-årsdagen, har artisten et helt spesielt ønsket. I en story på Instagram skriver nemlig Beyoncé at hun håper fansen i perioden 23. august til 22. september vil feire bursdagen sammen med henne, ved å kle seg i glitrende klær, slik at de hver kveld sammen blir til en «glitrende, menneskelig discokule der alle speiler hverandres glede».

YDMYKT ØNSKE: Sånn ser ønskelisten ut, når Beyonce fyller 42 år. FOTO: Instagram story
YDMYKT ØNSKE: Sånn ser ønskelisten ut, når Beyonce fyller 42 år. FOTO: Instagram story Vis mer

Vi tipper fansen ikke er tungbedte, og kan hende når lysglimtene år helt til Norge? Artisten droppet nemlig å besøke Norge under turneen, med Stockholm som nærmeste spillested 10. mai 2023.

BURSDAGSFEST: Beyoncé håper å lage en menneskelig discokule sammen med fansen når hun fyller 42 år under turneen. FOTO: NTB
BURSDAGSFEST: Beyoncé håper å lage en menneskelig discokule sammen med fansen når hun fyller 42 år under turneen. FOTO: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer