Beyonce

Beyoncés mamma avslører: - Jeg tror ikke hun var helt fornøyd med brudekjolen...

Og det var Tina Knowles selv som designet den.

BEYONCÉ: Superstjernen er så glad i sin mor Tina Knowles at hun lot mammaen sy brudekjolen sin til henne - til tross for at hun ikke likte resultatet. Foto: NTB Scanpix
BEYONCÉ: Superstjernen er så glad i sin mor Tina Knowles at hun lot mammaen sy brudekjolen sin til henne - til tross for at hun ikke likte resultatet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mektige superparet Beyoncé Knowles (34) og Shawn Corey «Jay Z» Carter (46) giftet seg i en meget privat og intim seremoni 4. april 2008 i Jay Zs daværende luksusleilighet i New York - og det var ikke før Beyoncé slapp låten «I Was There» i 2011 at fansen endelig fikk se glimt fra den romantiske begivenheten.

Siden har ettbarnsmoren delt bryllupsbilder under 2014-turneen «On The Run» og i den mye omdiskuterte Lemonade-musikkvideoen som ble sluppet tidligere i år.

Jay Z delte også en videosnutt fra bryllupet med sine Instagram-følgere i forbindelse med bryllupsdagen i fjor, men ettersom Jay Z har valgt å legge ned sin Instagram-konto finnes ikke denne videoen lenger. Det vil si - du kan se den her ettersom nettstedet Daily Mail har embeddet en YouTube-video av videosnutten i en sak fra 2015.

Beyoncé, som var 26 år da hun giftet seg med den 12 år eldre musikkmogulen, strålte i en hvit, stroppløs kjole og hadde håret oppsatt med langt slør. 

- Jeg skal la datteren min få velge sin egen brudekjole

Tirsdag denne uken avslørte imidlertid artistens mor Tina Knowles (62) under et intervju på det amerikanske talkshowet «TODAY show», ifølge HelloMagazine, at Beyoncé faktisk ikke likte kjolen hun bar på bryllupsdagen - en kjole Tina hadde sydd til henne.

- Hun var så søt og lot meg få lov til å gjøre det. I ettertid har hun sagt til meg: «Vet du hva, den dagen datteren min gifter seg skal jeg la henne få lov til å velge ut sin egen kjole». Jeg tror ikke hun var helt fornøyd med kjolen, men hun er jo veldig søt med meg da.

LYKKELIGE: Beyoncé og Jay Z giftet seg 4. april 2008. Dette bildet er lånt fra Beyoncés video til Lemonade-albumet hun ga ut tidligere i år. Foto: Skjermdump // Lemonade // iTunes
LYKKELIGE: Beyoncé og Jay Z giftet seg 4. april 2008. Dette bildet er lånt fra Beyoncés video til Lemonade-albumet hun ga ut tidligere i år. Foto: Skjermdump // Lemonade // iTunes Vis mer

Det er ikke første gang Tina Knowles har sydd antrekk til sin nå verdensberømte datter. Da Beyoncé var en del av popgruppen Destiny's Child på begynnelsen av 90-tallet var det nettopp Tina og hennes bror som sto for sceneantrekkene. I et intervju under CFDA Awards i juni i år sa 34-åringen følgende:

- Min mor og min kjære onkel Johnny, Gud velsigne hans minne, kreerte alle de første antrekkene våre for hånd. De sydde på hundrevis av krystaller og perler, og la så mye lidenskap og kjærlighet inn i hver minste lille detalj.

- Listen over kjolene mamma har sydd er lang!

Hun åpnet også opp om brudekjolen, men klarte å kamuflere sine egentlige følelser hva gjelder morens «designfadese»:

- Mamma viste tidlig potensiale innen mote og har faktisk sydd brudekjolen min, ballkjolen jeg bar under «prom», kjolen jeg bar under min første CFDA Awards-deltakelse, min første Grammy-kjole - ja, listen er lang. For meg handler det om «true power»!

KJENDISFAMILIE: Tina Knowles omgitt av svigersønnen Jay Z døtrene Beyoncé og Solange. Foto: NTB Scanpix
KJENDISFAMILIE: Tina Knowles omgitt av svigersønnen Jay Z døtrene Beyoncé og Solange. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at ekteparet har vært svært ordknappe om detaljene rundt bryllupet, fortalte Beyoncé til talkshow-vertinnen Oprah Winfrey (62) i 2009 at det var rundt 30 gjester tilstede da hun og Jay Z ga hverandre sitt «ja» i New York. Ifølge MTV besto gjestelisten av kjendisnavn som skuespiller Gwyneth Paltrow (43) og hennes daværende ektemann Chris Martin (39), Beyoncés tidligere Destiny’s Child-kolleger Kelly Rowland (35) og Michelle Williams (35) og selvfølgelig Beyoncés skandaleomsuste lillesøster Solange Knowles (30).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer