Prins Harry og Meghan

Bildet av en overlykkelig prins Harry har gått viralt

Mye kan tyde på at det nå har sunket inn for ekteparet at de har løsrevet seg fra det britiske kongehuset.

PRINS HARRY OG MEGHAN: Hertugparet strålte i forbindelse med en videoinnspilling for veldedighetsorganisasjonen Queens Commonwealth Trust. FOTO: @SussexRoyal // Instagram
PRINS HARRY OG MEGHAN: Hertugparet strålte i forbindelse med en videoinnspilling for veldedighetsorganisasjonen Queens Commonwealth Trust. FOTO: @SussexRoyal // Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars var hertugparet Meghan (38) og prins Harry (35) tilbake på britisk jord, etter at de i januar gjorde det klart at de ønsker å trekke seg ut av den britiske kongefamilien, og flytte til Canada.

Paret var kommet tilbake for å delta på de aller siste offisielle, royale plikter for det britiske kongehus, og de kastet glans over arrangementer som Mountbatten Music Festival i Royal Albert Hall, markering av kvinnedagen og den tradisjonsrike Commonwealth Day Service i Westminster Abbey med resten av kongefamilien.

Avskjedsturneen har fått kallenavnet «Farewell Tour Of Final Royal Engagements» i den britiske pressen.

Meghan og Harry har bevisst brukt sosiale medier for å fremme sine hjertesaker, og vise stort og smått fra tilstelninger de deltar på. Gjennom Instagram-kontoen @sussexroyal kan vi være flue på veggen i ekteparets univers.

I forbindelse med det siste UK-oppdraget, delte ekteparet bilder fra innspillingen av en film for veldedighetsorganisasjonen Queens Commonwealth Trust (QCT) - som Harry og Meghan er president og visepresident for. Her møtte de unge ledere, og hadde faglige diskusjoner med dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer