Prins Harry og Meghan

Bildet av en overlykkelig prins Harry har gått viralt

Mye kan tyde på at det nå har sunket inn for ekteparet at de har løsrevet seg fra det britiske kongehuset.

PRINS HARRY OG MEGHAN: Hertugparet strålte i forbindelse med en videoinnspilling for veldedighetsorganisasjonen Queens Commonwealth Trust. FOTO: @SussexRoyal // Instagram
PRINS HARRY OG MEGHAN: Hertugparet strålte i forbindelse med en videoinnspilling for veldedighetsorganisasjonen Queens Commonwealth Trust. FOTO: @SussexRoyal // Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars var hertugparet Meghan (38) og prins Harry (35) tilbake på britisk jord, etter at de i januar gjorde det klart at de ønsker å trekke seg ut av den britiske kongefamilien, og flytte til Canada.

Paret var kommet tilbake for å delta på de aller siste offisielle, royale plikter for det britiske kongehus, og de kastet glans over arrangementer som Mountbatten Music Festival i Royal Albert Hall, markering av kvinnedagen og den tradisjonsrike Commonwealth Day Service i Westminster Abbey med resten av kongefamilien.

Avskjedsturneen har fått kallenavnet «Farewell Tour Of Final Royal Engagements» i den britiske pressen.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Meghan og Harry har bevisst brukt sosiale medier for å fremme sine hjertesaker, og vise stort og smått fra tilstelninger de deltar på. Gjennom Instagram-kontoen @sussexroyal kan vi være flue på veggen i ekteparets univers.

I forbindelse med det siste UK-oppdraget, delte ekteparet bilder fra innspillingen av en film for veldedighetsorganisasjonen Queens Commonwealth Trust (QCT) - som Harry og Meghan er president og visepresident for. Her møtte de unge ledere, og hadde faglige diskusjoner med dem.

- Diana ville ha vært så stolt!

Men det var prins Harrys hjertelige smil som fikk mest oppmerksomhet. Det er lenge siden vi har sett prinsesse Dianas yngste sønn lykkelig og avslappet i seg selv!

LYKKELIGE: Prins Harry og Meghan smilte og lo til hverandre under Commonwealth Day Service i Westminster Abbey i mars. Dette var et av de siste offisielle oppdragene før de reiser tilbake til Canada. FOTO: NTB scanpix
LYKKELIGE: Prins Harry og Meghan smilte og lo til hverandre under Commonwealth Day Service i Westminster Abbey i mars. Dette var et av de siste offisielle oppdragene før de reiser tilbake til Canada. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Mye kan tyde på at det nå har sunket inn for ekteparet at de har løsrevet seg fra kongehuset, og at de står mer fri til å gjøre hva de selv vil og engasjere seg for saker de selv brenner for. Dette er også noe flere kommenterer til sort/hvitt-fotografiet på sosiale medier.

I fangruppen @meghan_harry_news på Instagram hylles paret for å dele et bilde som illustrerer at de er lykkelige.

«Fantastisk! Så bra at de poster dette rett etter at de forlater UK, slik at vi kan se at alt det gode de gjør er noe de fortsatt kommer til å holde på med. De skinner mer enn noensinne!», skriver brukeren «wen_dee_woo».

«Diana ville ha vært så stolt, dere er fantastiske!» skriver brukeren «cath10hicks»..

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

«Harry er så lik sin mor. Hun elsket også å le, som han selv har sagt. Jeg elsker det», skriver en som kaller seg «archie.prince.of.the.world»

«Prins Harry er så jordnær. Ingen forventet sømmelighet kan diktere ham, når han føler seg lykkelig», skriver brukeren «bogskathy»

Filminnspillingen er gjort av fotograf Chris Allerton, som har samarbeidet med hertugparet de siste årene. Han har tidligere tatt bilder av paret i forbindelse med Vogue-utgaven Meghan var medredaktør for, de første offisielle bildene av parets sønn Archie (10 mnd) og bilder fra dåpen i 2019.

En hylles til avdøde prinsesse Diana?

Meghan og Harry avsluttet avskjedsturneen med å kaste glans over det tradisjonsrike arrangementet Commonwealth Day Service i Westminster Abbey, og Meghan stilte i en rålekker grønn kjole fra den New Zealand-fødte designeren Emilia Wickstead.

STRÅLTE: Hertuginne Meghan i et nydelig antrekk under Commonwealth Service i Westminster Abbey i London 9. mars. FOTO: NTB scanpix
STRÅLTE: Hertuginne Meghan i et nydelig antrekk under Commonwealth Service i Westminster Abbey i London 9. mars. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Det er mange som har sammenlignet antrekket med avdøde prinsesse Dianas grønne antrekk, som hun bar under den årlige Trooping the Colour-seremonien på Buckhingham Palace i 1982, da hun var gravid med Harrys storebror prins William (37).

I GRØNT: Prinsesse Diana bar et grønt antrekk på balkongen på Buckingham Palace under Trooping the Colour i juni 1982 - og spekulerer i om at Meghans grønne antrekk på det siste offisielle oppdraget i Storbritannia, var en hyllest til avdøde Diana. FOTO: NTB scanpix

I GRØNT: Prinsesse Diana bar et grønt antrekk på balkongen på Buckingham Palace under Trooping the Colour i juni 1982 - og spekulerer i om at Meghans grønne antrekk på det siste offisielle oppdraget i Storbritannia, var en hyllest til avdøde Diana. FOTO: NTB scanpix

Vis mer

Prins Harry og Meghan klarte ikke å la være å kaste blikk og varme smil til hverandre under arrangementet i Westminster Abbey - og det er nok ganske åpenbart at tanken på at dette var deres siste offisielle oppdrag for det britiske kongehuset, bidro til den glade og løsslupne stemningen mellom dem.

TILBAKE: Meghan og Harry tilbake i London etter Megxit. VIDEO: KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer