Liz Hurley

Bildet av superstjernens sønn vekker oppsikt!

20-åringen er en tro kopi av sin mor, men akkurat dét får fansen til å reagere.

LIZ HURLEY: Det er ingen tvil om at sønnen Damian har arvet sin mors trekk. FOTO: Instagram / @damianhurley1
LIZ HURLEY: Det er ingen tvil om at sønnen Damian har arvet sin mors trekk. FOTO: Instagram / @damianhurley1 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley (57) har sønnen Damian Charles Hurley (20) med sin tidligere flamme Steve Bing (55).

Han kom til verden våren 2002 - og har siden vokst opp til å bli en tro kopi av sin mor.

I kommentarfeltet til et bilde som er blitt lagt ut på Instagram-siden til nettstedet Tyla er det mange som kommenterer likheten mellom mor og sønn - men det er også flere som rister på hodet over at man i det hele tatt påpeker likheten.

«De fleste sønner ligner sine foreldre», er det mange som skriver.

FOTO: Skjermdump / Facebook @tyla
FOTO: Skjermdump / Facebook @tyla Vis mer

Mens en annen lar seg forbløffe av at folk blir forbløffet over at kjendisbarn ligner sine foreldre - akkurat slik de fleste andre barn gjør.

DUO: Skuespilleren Elizabeth Hurley og sønnen Damian Charles Hurley på Fendi-visning i Milano under den italienske moteuken høsten 2021. FOTO: NTB
DUO: Skuespilleren Elizabeth Hurley og sønnen Damian Charles Hurley på Fendi-visning i Milano under den italienske moteuken høsten 2021. FOTO: NTB Vis mer

Det er også flere i kommentarfeltet som hyller Damian for sitt vakre utseende, og lovpriser ham som modell. Han startet modellkarrieren i 2016.

En av følgerne skriver, med glimt i øyet, at Damian ser mer ut som Liz Hurley, enn det Liz Hurley selv gjør.

FOTO: Skjermdump Facebook / @tyla
FOTO: Skjermdump Facebook / @tyla Vis mer

DNA-test bekreftet farskapet

Sønnen Damian har aldri møtt sin biologiske far Steve Bing.

Bing og Hurley var sammen en kort periode, og da det ble kjent at hun var gravid, ønsket han at skuespilleren skulle ta abort.

Dette nektet Austin Powers-stjernen, og gutten kom til verden 4. april 2002. En DNA-test bekreftet farskapet. Hun nektet også å ta imot barnebidraget som den amerikanske forretningsmannen ble dømt til å betale.

Steve Bing begikk selvmord i 2020, i en alder av 55 år.

TURBULENT PERIODE: Den amerikanske businessmannen Steven Bing den britiske skuespilleren Liz Hurley under Oscar-festen til Elton John i 2000. De var sammen en kort periode, som resulterte i sønnen Damian. FOTO: NTB
TURBULENT PERIODE: Den amerikanske businessmannen Steven Bing den britiske skuespilleren Liz Hurley under Oscar-festen til Elton John i 2000. De var sammen en kort periode, som resulterte i sønnen Damian. FOTO: NTB Vis mer

Damians gudfar er Liz Hurleys ekskjæreste Hugh Grant (61). De var sammen fra 1987 til 2000.

20-åringen har gitt uttrykk for, gjennom sosiale medier, at hun har hatt et svært nært forhold til morens senere flammer - som den indiske milliardæreksmannen Arun Nayar (57) og den nå avdøde australske cricketspilleren Shane Warne.

I et innlegg på Instagram, i anledning den britiske farsdagen, har Damian hyllet mennene i sitt liv - deriblant morens to nevnte ekser, gudfar Hugh Grant, samt ekteparet Elton John (75) og David Furnish (59).

Øvrige kilder: BBC, IMDB og BBC

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer