Billie Eilish:

Billie Eilish frykter det som befinner seg under sengen

Artisten åpner seg om frykten som dukker opp når hun skal legge seg i et nytt intervju.

PERSONLIG: Eilish stiller opp til Vanity Fairs årlige intervju der de samme spørsmålene gjentas. Her åpner hun seg om stort og smått. FOTO: Skjermdump // Vanity Fair/Youtube
PERSONLIG: Eilish stiller opp til Vanity Fairs årlige intervju der de samme spørsmålene gjentas. Her åpner hun seg om stort og smått. FOTO: Skjermdump // Vanity Fair/Youtube Vis mer
Publisert

I et ferskt intervju med Vanity Fair åpner 19-åringen seg om frykten som dukker opp når hun skal legge seg på kvelden.

For femte år på rad har Billie Eilish stilt opp i et videointervju med Vanity Fair der hun blir servert de samme spørsmålene hvert år. Hun stilte for første gang som 16-åring i 2017.

Det å se hvordan svarene forandrer seg fra år til år viser en personlig reise hvor hun har blitt tryggere på seg selv. Hun har tidligere vært åpen om depresjon, men forteller til Vanity Fair at hun gleder seg mer over livet jo eldre hun blir.

I 2021-intervjuet forteller hun om sin store frykt.

– Det første jeg kommer på er når føttene mine er nær sengekanten. Det skremmer meg. Det er det skumleste jeg gjør i løpet av dagen, forteller hun på spørsmål om hva som er det skumleste hun vet om.

Flere som kjenner seg igjen?

Ikke en redd person

Den Los Angeles-baserte artisten, som står bak hits som Ocean Eyes og Bad Guy, innleder med å si at hun ikke er så redd av seg.

– Jeg er ikke egentlig så redd for ting. Da jeg var yngre hadde jeg en Anakonda som bokstavelig talt nesten kvalte meg til døde, og det var så gøy. Så gøy, mimrer hun i intervjuet.

Men akkurat det å slå av lyset og gå bort til sengen er noe hun er virkelig redd for. Av den grunn har hun sørget for å kvitte seg med alle møbler som ikke er tildekket helt ned til bakken. Møblene i huset hennes går helt ned til gulvet for at ikke det ikke skal være en glippe under.

– Alle stolene, sofaene og rammen på sengen går hele veien ned til gulvet. Det er ikke noe lagring der. Jeg vil heller miste lagringsplassen under sengen enn å stå ved siden av glippen under.

Forelskelse

Etter å ha fortalt om den første redselen som faller henne inn, får hun tenkt seg nøye om og svarer på nytt på spørsmålet om hva det skumleste hun vet om er:

– Å bli forelsket.

Intervjuet ble filmet 18. oktober og hun har hittil ikke åpnet seg mer om forelskelsen i offentligheten.

Fansen spekulerer i om det kan være en tidligere forelskelse i en person der maktbalansen var veldig skjev, på bakgrunn av teksten i flere av sangene på albumet Happier Than Ever som ble utgitt tidligere i år, samt at en av låtene har tittelen Your Power. 19-åringen synger blant annet om at vedkommende var hennes alt, men at hun også var mye lei seg.

Det spekuleres også i om tittelsporet handler om skuespilleren og ekskjæresten Brandon Quentin Adams. Paret gjorde det slutt i 2019.

Happier Than Ever ble nylig Grammy-nominert til årets låt – i tillegg til 5 andre nominasjoner for samme album.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer