Billie Eilish:

Billie Eilish frykter det som befinner seg under sengen

Artisten åpner seg om frykten som dukker opp når hun skal legge seg i et nytt intervju.

PERSONLIG: Eilish stiller opp til Vanity Fairs årlige intervju der de samme spørsmålene gjentas. Her åpner hun seg om stort og smått. FOTO: Skjermdump // Vanity Fair/Youtube
PERSONLIG: Eilish stiller opp til Vanity Fairs årlige intervju der de samme spørsmålene gjentas. Her åpner hun seg om stort og smått. FOTO: Skjermdump // Vanity Fair/Youtube Vis mer
Publisert

I et ferskt intervju med Vanity Fair åpner 19-åringen seg om frykten som dukker opp når hun skal legge seg på kvelden.

For femte år på rad har Billie Eilish stilt opp i et videointervju med Vanity Fair der hun blir servert de samme spørsmålene hvert år. Hun stilte for første gang som 16-åring i 2017.

Det å se hvordan svarene forandrer seg fra år til år viser en personlig reise hvor hun har blitt tryggere på seg selv. Hun har tidligere vært åpen om depresjon, men forteller til Vanity Fair at hun gleder seg mer over livet jo eldre hun blir.

I 2021-intervjuet forteller hun om sin store frykt.

– Det første jeg kommer på er når føttene mine er nær sengekanten. Det skremmer meg. Det er det skumleste jeg gjør i løpet av dagen, forteller hun på spørsmål om hva som er det skumleste hun vet om.

Flere som kjenner seg igjen?

Ikke en redd person

Den Los Angeles-baserte artisten, som står bak hits som Ocean Eyes og Bad Guy, innleder med å si at hun ikke er så redd av seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer