TikTok-trend

Billigparfymen rives ut av hyllene – vi har testet den

Kan en rimeligere parfyme erstatte originalen?

TIKTOK-TREND: Denne parfymen har blitt superpopulær gjennom videoer på TikTok. FOTO: Eline Lauritzen

TIKTOK-TREND: Denne parfymen har blitt superpopulær gjennom videoer på TikTok. FOTO: Eline Lauritzen

Vis mer
Publisert

Vi kan bruke årevis på å finne vår duft som vi føler oss vel med, og parfymen oppleves gjerne som noe personlig. KK har tidligere skrevet om at parfymen understreker personligheten din, og at du kan bruke duft til å skape den personen du ønsker å være.

TikTok har blitt en plattform som ulike trender har sitt utspring fra, og trender har en tendens til å spre seg i rekordfart på appen. Takket være flere brukere, har det spredd seg en teori om at det finnes en rimeligere versjon, en såkalt dupe, av parfymen My Way fra Armani.

Her Choice fra La Rive minner i så høy grad om Armani-parfymen at det har skapt rift om den rimeligere utgaven. Men er den like god? Vi har testet!

Rives ut av butikkhyllene

Trenden på TikTok har ført til at parfymen de siste par månedene har blitt revet ut av butikkhyllene hos lavpriskjedene Normal og Rusta, hvor den selges i Norge. Hver gang den kommer inn i butikkhyllene igjen, rives flaskene ut på kort tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer