Blake Lively:

Blake Lively med stor frisyreforandring

Skuespilleren er nesten ikke til å kjenne igjen.

BLAKE LIVELY: Skuespilleren har byttet ut de lange blonde lokkene mot en kort og mørk frisyre. FOTO: Instagram @blakelively
BLAKE LIVELY: Skuespilleren har byttet ut de lange blonde lokkene mot en kort og mørk frisyre. FOTO: Instagram @blakelively Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blake Lively (30) sin nye rolle i filmen «The Rythm Section» krever at hun bruker flere forskjellige parykker under innspillingen, og nå kan det se ut som om den konstante forandringen av frisyren inspirerte skuespilleren til å gjennomgå en stor forandring på en mer permanent basis.

LES OGSÅ: Blake Lively brukte sju antrekk på én dag

Mørkt hår

De fleste kjenner Lively best fra serien «Gossip Girl», hvor hun struttet gatelangs med sine lange blonde lokker, og fasjonable venner på Upper East Side.

Siden den gang har hun alltid hatt blondt hår, og aldri noe kortere enn ned til skuldrene. Denne gangen gikk hun derimot drastisk til verks, og klippet håret så det kun var noen centimeter igjen, og deretter farget hun det svart.

LES OGSÅ: Hvor ble det egentlig av skuespillerne fra «Gossip Girl»?

Deler video av frisyren

Lively delte selv en video av seg selv på Instagram, hvor hun står i traileren på filmsettet og snur seg så fansen kan se frisyren fra en rekke ulike vinkler. Sammen med bildet delte hun hashtagen «#TheSythmSectionMovie», sammen med en emoji av en kyssemunn.

Artikkelen fortsetter etter videoen.

💋 #TheRhythmSectionMovie

Et innlegg delt av Blake Lively (@blakelively)

I filmen spiller Lively en kvinne som er ute etter hevn etter at familien hennes ble drept i en flystyrt.

Filmen har allerede hatt innspilling i Dublin og Irland, men flyttet nylig tilbake til New York. Det er gode nyheter for ektemannen Ryan Renolds (41) og de to ungene de har sammen, som også bor i storbyen.

Under kan du se flere bilder av Blake Lively med den nye frisyren, samt noen bilder av henne med en rødhåret parykk, fra innspillingen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer