Zac Efron

Ble anklaget for plastisk kirurgi – forklaringen er en helt annen

Nå forteller han årsaken bak den store kjeven.

2022: Bildet viser Zac Efron etter at spekulasjonene startet. FOTO: NTB
2022: Bildet viser Zac Efron etter at spekulasjonene startet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Nye bilder av skuespiller Zac Efron (34) satte i gang rykter om at han hadde gjennomgått plastisk kirurgi i fjor sommer. Bildene viste at kjevepartiet var betydelig større, og selv om han var lik seg selv, var han preget av tydelige endringer i ansiktet.

Det bet fansen seg merke i og spekulasjonene om hvor vidt han hadde operert utseendet eller ikke, begynte å spres i sosiale medier og på ulike nettsteder.

Fikk telefon fra moren

Efron fortalte nylig i et lengre intervju med Men's Health at han ikke er av typen som leser alt som blir skrevet om han. 34-åringen distanserer seg fra ryktespredning og bryr seg generelt lite om hva folk sier om han, forteller han i intervjuet.

Det gjør derimot ikke hans mor. Hun skal ha blitt usikker på om ryktene stemte, og tok en telefon til sønnen for å høre med han om det som ble sagt. Han fikk raskt avkreftet ryktene.

«Hvis jeg brydde meg om hva andre mennesker tenker om meg, ville jeg ikke vært i stand til å arbeide med det jeg gjør», sier han i intervjuet.

2017: Bildet viser stjernen mens han var under jevnlig behandling hos fysioterapeut, fire år etter at han først skadet kjeven. FOTO: NTB
2017: Bildet viser stjernen mens han var under jevnlig behandling hos fysioterapeut, fire år etter at han først skadet kjeven. FOTO: NTB Vis mer

Åpner opp

I Men's Health-intervjuet åpner han nå opp om den drastiske utseendeforandringen.

I 2013 løp han på sokkelesten da han falt og slo seg på en fontene i sitt eget hjem. Efron besvimte og våknet med «kjeven hengende fra ansiktet», forklarer han.

Siden den gang har skuespillertalentet gått i fysioterapi for å rehabilitere kjeven og har lykkes med å holde kjeveskaden i sjakk.

Men med et opphold fra behandlingen på grunn av en feriereise til Byron Bay i Australia, vokste tyggemuskulaturen på utsiden av underkjeven seg større. Det skal han skjedd for å kompensere for at andre deler av kjeven ikke fungerte optimalt.

På dette tidspunktet stilte han opp i en promoteringsvideo for Bill Nyes «Earth Day Musical» på Facebook Watch da fansen oppdaget forandringen. Selv skal han ikke ha tenkt så mye over at han viste seg slik.

Stjerneskudd i ung alder

Efron er ikke fremmed for å endre på utseendet sitt - men det har gjerne vært i forbindelse med ulike roller.

34-åringen fikk blant annet oppmerksomhet da han la om til et strengt kosthold og trente hardt for en muskuløs kropp i forkant av nyinnspillingen av «Baywatch». Filmen ble også en seersuksess hos Netflix i 2017, samt true crime-serien «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile» (2019) der han spilte morderen Ted Bundy.

«High School Musical»-filmene var det store gjennombruddet for 34-åringen – da var han akkurat fylt 17 år. Han har siden spilt i romantiske komedier som «The Lucky One» (2012), så vel som hysteriske komedier som «That Awkward Moment» (2014), «Bad Neighbors» (2014) og «Mike and Dave Need Wedding Dates» (2016), for å nevne noen.

Ifølge filmdatabasen IMDb har 34-åringen nok av pågående prosjekter, og fansen kan glede seg til flere store produksjoner av både serier og filmer den neste tiden.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer