Hertuginne Meghan

Ble frarådet å gifte seg med Harry

«Jeg er sikker på at han er bra, men du burde ikke gjøre det.»

MEGHAN OG HARRY: I et nytt intervju kommer det frem at hertugparet har slitt med livet i rampelyset den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
MEGHAN OG HARRY: I et nytt intervju kommer det frem at hertugparet har slitt med livet i rampelyset den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Takk for at du spør, det er ikke mange som har spurt om det går bra med meg», svarer hertuginne Meghan på spørsmål fra journalist Tom Brady i ITV News.

Helt siden det ble kjent at prins Harry hadde blitt sammen med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle i 2016, har det stormet rundt stjerneparet.

Det har vært et spesielt stort fokus på Meghan. På karrieren hennes, bakgrunnen hennes og ikke minst familien hennes. Flere i slekten til hertuginnen har ikke hatt vanskeligheter med å dele «sin historie» og sitt syn på det hele. Og medier over hele verden har tatt imot med åpen armer.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans søster: - Selv om hun plutselig er blitt kongelig, er ikke det ensbetydende med at jeg kommer til å slutte å snakke med pressen

Ble frarådet å gifte seg med Harry

Dessverre har det på ingen måte roet seg. Det kan kanskje se ut til at paret, som nå er gift og har sønnen Archie sammen, nyter livet som mann og kone og foreldre, men så lett har det altså ikke vært.

I intervjuet med Tom Brady kommer det frem at Meghan har slitt med å takle sin nye rolle og det som kommer med. Hun bekrefter også overfor Brady at det ikke går så bra med henne.

«Vil ødelegge livet ditt»

I samme intervju kommer det også frem at Meghan ble frarådet fra å gifte seg med prinsen.

- Da jeg møtte Harry var vennene mine glade på mine vegne fordi jeg var glad. Men mine britiske venner sa: «Jeg er sikker på at han er bra, men du burde ikke gjøre det. De britiske tabloidene vil ødelegge livet ditt.»

Hun svarer med å si at hun er naiv og at det ikke er sånn i USA. Hun forsto ikke hvor vanskelig det faktisk kom til å bli.

LES OGSÅ: La du merke til den rørende hyllesten Meghan ga avdøde prinsesse Diana på nytt babybilde?

- Mye av det gjør vondt

Også Harry åpner seg opp i intervjuet med ITV News. Hertugparet har nemlig gått til sak mot flere britiske aviser.

- Mye av det gjør vondt - spesielt når mesteparten av det som blir skrevet ikke er sant. Jeg lar meg ikke bli mobbet til å spille et spill som fikk moren min drept.

31. august var det 22 år siden prinsesse Diana omkom i en bilulykke i Paris. Det har tatt lang tid for de to brødrene å bearbeide sorgen og tapet over sin mor. I podkasten Mad World, publisert 16. april 2017, har prins Harry åpnet opp om den tøffe tiden.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kan med trygt slå fast at å miste min mor da jeg var 12 år, og derfor ha stengt ute alle følelsene mine over de siste 20 årene, har hatt alvorlige innvirkninger på både mitt privatliv og mitt arbeide.

- Jeg har mest sannsynlig vært i nærheten av fullstendig sammenbrudd flere ganger, når sorger og løgner og misforståelser og alt mulig har kommet mot meg fra hvert eneste hold, sier han til programleder Bryony Gordon i den 30 minutter lange podkast-episoden.

LES OGSÅ: 7 ganger Meghan og Harry valgte å hylle Diana under bryllupet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer