Britney Spears

Ble hetset for kroppen - sjekk hvordan Britney Spears svarte!

34-åringen tok «hevn» via Instagram.

BRITNEY SIN NYE KROPP: Det har vært mye snakk om kroppen til Britney Spears de siste årene, og nå setter hun ned foten.
 Foto: Splash News
BRITNEY SIN NYE KROPP: Det har vært mye snakk om kroppen til Britney Spears de siste årene, og nå setter hun ned foten. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye snakk om Britney Spears (34) på både godt å vondt de siste årene. Kanskje ikke så rart, for det er ikke til å legge skjul på at sangerinnens liv ikke akkurat har vært en dans på roser. Spears gikk fra å være barnestjerne til superstjerne på kun et par år, og har siden gått gjennom det meste psykisk, men også fysisk.

2006 var året da «alt gikk galt» for superstjernen. Skilsmisse, mediehysteri, rusmisbruk og store psykiske problemer (hvem glemmer det barberte hodet?) førte til at hun ble innlagt på rehabilitering og ble umyndiggjort (sjekk Britney Spears' forvandling fra 1999 til i dag). Heldigvis klarte hun å hente seg inn igjen, og slo tilbake i rampelyset i perioden 2008-2010, hvor hun hadde suksess med flere album. Nå de siste årene har hun vært å se på scenen i Las Vegas, og har fått tilbake alle rettigheter, inkludert omsorgen for barna. 

De senere årene har fokuset derfor gått fra psykiske problemer, til Britneys mange nye looks og utseende. Og 34-åringen har måttet tåle mye netthets for hvordan kroppen hennes har endret seg siden glansdagene på tidlig 2000-tallet.  Sist ut er kommentarer i forhold til bikinibilder Britney har lagt ut av seg selv på sin Instagram-konto, som har fått haterne til å rase og hevde at bildene er retusjerte. 

MEN nok kan være nok, også for Spears iblant! Onsdag denne uken slo artisten tilbake mot «kroppshaterne» på Instagram med en genial kommentar - og to FANTASTISKE innlegg: «Twirling for all the haters» skrev artisten under en video av seg selv, dansende i en sporty, grønn og blå bikini som viser «den nye kroppen» hennes - helt uretusjert! Lurer du på hvordan Britney kom tilbake i toppform? 

Se den inspirerende videoen og bildet under annonsen!

Altså, ser hun ikke bare helt fantastisk ut? Gode gamle Britney er tilbake, og hun ser bedre ut enn noensinne! 

LES OGSÅ: 15 år skiller disse Britney-bildene 

Twirling for all the haters

En video publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Selv om de fleste kommentarene under bildet skulle vise seg å være alt annet enn negative, forsikret Britney seg med den kule og selvsikre bildetittelen, som til syvende og sist ser ut til å ha holdt nettrollene unna.

My head is melting it's so hot in Vegas!!

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer