Linni Meister

Ble oppfordret av sønnen (12) til å finne kjærligheten på TV

- Hadde ikke Dennis sagt «mamma, go for it», hadde jeg aldri gjort det, sier Linni Meister til KK.

LINNI MEISTER: TV-personligheten Linni Meister skal finne kjærligheten i nytt realityprogram på Discovery. Til KK forteller hun at det både har vært tøft og krevende, men også en vakker reise. FOTO: Discovery
LINNI MEISTER: TV-personligheten Linni Meister skal finne kjærligheten i nytt realityprogram på Discovery. Til KK forteller hun at det både har vært tøft og krevende, men også en vakker reise. FOTO: Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Linni Meister (35) skal finne kjærligheten på TV, og i motsetning til hva mange kanskje tror er ikke dette et flåsete reality-konsept uten hold i virkeligheten.

- Det handler om å finne kjærligheten på ekte. Jeg har gjort mye TV i løpet av mine 16 år i denne bransjen her, men jeg har aldri blottlagt hjertet mitt på denne måten før, og virkelig fått vise hvem den ekte Linn Irene - som jeg egentlig heter - er! forklarer Linni til KK under vinter- og vårlanseringen til kanalen Discovery+.

I TV-programmet Linni søker drømmeprinsen, som har premiere i 2022, går 35-åringen langt utenfor sin egen komfortsone - på godt og vondt.

- Det måtte jeg jo for at guttene skulle bli kjent med den ekte meg, og falle for den jeg er, ikke bare varemerket Linni Meister, sier hun ærlig, og legger til:

- Dette var ikke bare et TV-program for meg, jeg skulle jo finne kjærligheten, og jeg fikk gleden av å møte 11 helt fantastiske menn. Det var noe av det absolutt tøffeste jeg noensinne har gjort, men også det vakreste.

Hadde forstått om sønnen syntes det hadde vært flaut

Hadde det ikke vært for den 12 år gamle sønnen Dennis Michael (12), som hun har med eksen Bernhard Berntzen, hadde hun aldri stilt opp i TV-programmet avslører hun til KK.

- Jeg sa til ham at mamma hadde takket nei til et TV-program som handlet om dating, fordi at det er noe jeg hadde forstått at hadde vært flaut for Dennis at jeg hadde vært med på. Å se mamma date på TV.

Men da sønnen fikk vite hva mamma Linni hadde takket nei til, kom han med en oppfordring.

- Da sa han: men, mamma, tenk om du finner deg en kjæreste! Tenk så gøy å få møte så mange forskjellige folk. Poenget er, hadde ikke Dennis sagt «mamma, go for it» og heiet på meg, så hadde jeg aldri gjort det. Han er den viktigste lille mannen i livet mitt! Han tvang meg med, nesten! sier Linni til og ler.

- Hvordan var det for deg å få den beskjeden fra 12-åringen din?

- Det var veldig vesentlig for at jeg skulle kunne gjøre dette. At jeg vet at han heier på meg og backer meg. Han har det siste ordet, og han som er sjefen i livet mitt.

Ser på Jan Thomas som en storebror

Underveis i programmet har Linni fått hjelp og veiledning av TV-profil Jan Thomas (54), en mann hun ser på både som en av sine beste venner og en storebror.

Til KK sier han at det handler om å finne kjærligheten på ekte - noe han selv fant da han var med i samme TV-konsept i 2020. Han falt pladask for deltaker Harlem Alexander (33), som han i dag er samboer med.

- Det er ingenting i disse episodene som er flaut. Det handler om å finne kjærligheten, og ingenting ved det er skamfullt. Dette er oppriktig ønske om å finne drømmeprinsen.

Oslo 20211202. Jan Thomas og Linni Meister på Discoverys lansering av vinterens og vårens programmer på TVNorge, discovery+ og Discoverys kanaler.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Oslo 20211202. Jan Thomas og Linni Meister på Discoverys lansering av vinterens og vårens programmer på TVNorge, discovery+ og Discoverys kanaler.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Linni erkjenner at hun fikk følelser for flere enn bare én person underveis i innspillingen.

- Jeg fikk følelser for ikke bare én men flere av deltakerne. Man er helt avkledd og skikkelig sårbar, og jeg synes det var skikkelig tøft av gutta å bli med på dette - og det synes jeg om meg selv også, sier Linni.

Flere netter lå hun søvnløs, og brukte kompisen Jan Thomas godt som veileder underveis når følelsene tok overhånd.

Planen røk i løpet av sekunder

Jan Thomas minnes selv da han deltok i programmet i jakten på drømmeprinsen. På forhånd hadde han lagd deg en forventning og plan over hvordan han skulle være og oppføre seg, men alt dette forsvant i løpet av sekunder.

- Man kan ikke forberede seg når man skal finne kjærligheten på ekte. Både Linni og jeg er drevne i denne bransjen, og for min del hadde jeg på forhånd bestemt meg for hvordan jeg skulle være og hva jeg skulle si, før jeg møtte gutta. Men det tok bare tre sekunder, så var alt det der glemt, for dette er noe som er helt ekte.

Han sier til KK at han er stolt av Linni, som har gått inn i datingprogrammet med åpent sinn og varmt hjerte.

Men han poengterer at man ikke skal glemme at de mannlige deltakerne også er tøffe som tør å sette seg i en sårbar situasjon.

- Husk, det er snakk om 11 menn som kanskje ikke vil på TV, men som over lengre tid har hatt et godt øye til henne. Og plutselig står Linni Meister det. Det er voldsomt for folk og hvordan de agerer. Jeg har selv vært der, og vet hvor mye dette krever av en, sier Jan Thomas til KK.

«Linni søker drømmeprinsen» har premiere i 2022 på Discovery+.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer