Linni Meister

Ble oppfordret av sønnen (12) til å finne kjærligheten på TV

- Hadde ikke Dennis sagt «mamma, go for it», hadde jeg aldri gjort det, sier Linni Meister til KK.

LINNI MEISTER: TV-personligheten Linni Meister skal finne kjærligheten i nytt realityprogram på Discovery. Til KK forteller hun at det både har vært tøft og krevende, men også en vakker reise. FOTO: Discovery
LINNI MEISTER: TV-personligheten Linni Meister skal finne kjærligheten i nytt realityprogram på Discovery. Til KK forteller hun at det både har vært tøft og krevende, men også en vakker reise. FOTO: Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Linni Meister (35) skal finne kjærligheten på TV, og i motsetning til hva mange kanskje tror er ikke dette et flåsete reality-konsept uten hold i virkeligheten.

- Det handler om å finne kjærligheten på ekte. Jeg har gjort mye TV i løpet av mine 16 år i denne bransjen her, men jeg har aldri blottlagt hjertet mitt på denne måten før, og virkelig fått vise hvem den ekte Linn Irene - som jeg egentlig heter - er! forklarer Linni til KK under vinter- og vårlanseringen til kanalen Discovery+.

I TV-programmet Linni søker drømmeprinsen, som har premiere i 2022, går 35-åringen langt utenfor sin egen komfortsone - på godt og vondt.

- Det måtte jeg jo for at guttene skulle bli kjent med den ekte meg, og falle for den jeg er, ikke bare varemerket Linni Meister, sier hun ærlig, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer