Malin Berghagen

Ble oppfordret til å ta Botox

– Jeg følte meg stygg, sier Lill-Babs' datter Malin Berghagen om kommentaren om «å gjøre noe med rynkene».

MALIN BERGHAGEN: Lill-Babs' datter Malin Berghagen reflekterer rundt det å bli eldre i et blogginnlegg desember 2022. Selv ble hun satt ut av spill av en kommentar om utseendet hennes. FOTO: Astrid Waller
MALIN BERGHAGEN: Lill-Babs' datter Malin Berghagen reflekterer rundt det å bli eldre i et blogginnlegg desember 2022. Selv ble hun satt ut av spill av en kommentar om utseendet hennes. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

den svenske foredragsholderen og yogainstruktøren Malin Berghagen (60) forteller i et nytt blogginnlegg på svenske MåBra om hvilke reaksjoner hun har fått på det å bli eldre.

Malin er datter av den svenske artisten Lill-Babs som døde i 2018. Da moren gikk ut av tiden sørget ikke bare svenskene. Også i Norge hadde Barbro «Lill-Babs» Svensson et stort publikum, og hun hadde dessuten vært gift med den norske landslagskapteinen i fotball Kjell Kasperen, som hun har datteren Kristin Kaspersen med.

I boken «Vår mamma Lill-Babs», som kom ut i Sverige april 2022, forteller Lill-Babs tre døtre om sitt helt spesielle forhold til en mamma som var mer på turne enn hjemme, og som forsørget flere generasjoner. Da KK intervjuet Malin Berghagen i 2019, fortalte hun om savnet etter en mor som i barnas oppvekst var mye på turne, og som opptrådte lange perioder i Norge, og at Malin selv identifiserte seg mer med bestemoren enn med moren:

– Når mamma hadde vært i Norge ville jo vi barna ha henne for oss selv. Men så fort vi gikk utenfor døren ba folk om autografen. Det har gjort at jeg er veldig nøye med det. Om noen kommer bort til oss når jeg er sammen med barna mine, sier jeg alltid at det ikke passer. Jeg vil vise barna at jeg prioriterer dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer