Keira Knightley:

Ble stående fast i trafikken ved siden av Love Actually-fan

- Det han gjorde var både creepy og søtt, forteller skuespilleren.

AKTUELL I NY JULEFIL: Denne julen er Keira Knightley aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night». FOTO: NTB
AKTUELL I NY JULEFIL: Denne julen er Keira Knightley aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night». FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I 2003 gjorde den romantiske komedien «Love Actually» stor suksess på norske kinoer, og i dag, 18 år senere, har den fortsatt en helt spesiell plass i tv-seernes hjerter, og kanskje særlig nå i tiden før jul. Pssst, her er 10 ting du kanskje ikke visste om filmen.

En rekke kjente navn ble huket inn til å spille i filmen, og i hovedrollene finner vi blant andre Hugh Grant (61), avdøde Alan Rickman, Liam Neeson (69), Colin Firth (61), Emma Thompson (62) og Keira Knightley (36).

Den populære julefilmen har en rekke ikoniske scener, og det er vel svært få som ikke husker den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet.

I et intervju med Yahoo Entertainment fortalt Knightley nylig om en litt pinlig hendelse som omhandlet nettopp denne scenen.

Gjenskapte den ikoniske plakat scenen

Det var i forbindelse med promoteringen av den nye julefilmen «Silent Night», som hadde premiere i USA 3. desember, at Knightley fortalte Yahoo Entertainment om den litt pinlige hendelsen, der en fan gjenskapte scenen i bilen ved siden av henne mens de begge satt fast i trafikkork.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.