Keira Knightley:

Ble stående fast i trafikken ved siden av Love Actually-fan

- Det han gjorde var både creepy og søtt, forteller skuespilleren.

AKTUELL I NY JULEFIL: Denne julen er Keira Knightley aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night». FOTO: NTB
AKTUELL I NY JULEFIL: Denne julen er Keira Knightley aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night». FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I 2003 gjorde den romantiske komedien «Love Actually» stor suksess på norske kinoer, og i dag, 18 år senere, har den fortsatt en helt spesiell plass i tv-seernes hjerter, og kanskje særlig nå i tiden før jul. Pssst, her er 10 ting du kanskje ikke visste om filmen.

En rekke kjente navn ble huket inn til å spille i filmen, og i hovedrollene finner vi blant andre Hugh Grant (61), avdøde Alan Rickman, Liam Neeson (69), Colin Firth (61), Emma Thompson (62) og Keira Knightley (36).

Den populære julefilmen har en rekke ikoniske scener, og det er vel svært få som ikke husker den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet.

I et intervju med Yahoo Entertainment fortalt Knightley nylig om en litt pinlig hendelse som omhandlet nettopp denne scenen.

IKONISK: Det er umulig å ikke bli rørt av den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet. FOTO: NTB
IKONISK: Det er umulig å ikke bli rørt av den romantiske kjærlighetserklæringen med håndskrevne plakater til Keira Knightleys rollefigur, Juliet. FOTO: NTB Vis mer

Gjenskapte den ikoniske plakat scenen

Det var i forbindelse med promoteringen av den nye julefilmen «Silent Night», som hadde premiere i USA 3. desember, at Knightley fortalte Yahoo Entertainment om den litt pinlige hendelsen, der en fan gjenskapte scenen i bilen ved siden av henne mens de begge satt fast i trafikkork.

- Jeg stod fast i trafikken midt i London og i bilen ved siden av satt en stor Love Actually-fan. Han gjenskape hele scenen med plakater og greier. Det var ganske creepy, og ikke minst pinlig, men også litt søtt.

- Der og da kunne jeg ønske at jeg kunne vinket farvel til ham og kjørt videre, men vi stod dessverre bom fast - begge to- en god stund, fortalte hun.

Se den ikoniske kjærlighetsscenen nedenfor:

Mark finally expresses his hidden, unrequited love for Juliet, beautiful scene. Vis mer

Aktuell i ny julefilm

Knightley, som slo gjennom med en hovedrolle i filmen «Bend it like Beckham» (2002), og senere fikk svært gode kritikker for «Pirates of the Caribbean» (2003), er i disse dager aktuell i den britiske julefilmen «Silent Night».

Filmen, som er en svart thriller komedie, handler om Nell (Keira Knightley), Simon (Matthew Goode) og sønnen deres Art (Roman Griffin Davis), som er klare for å ønske venner og familie velkommen til det som ser ut til å bli den perfekte julefeiringen. Perfekt bortsett fra én ting: alle kommer til å dø.

Du kan se traileren nedenfor:

Som nevnt hadde filmen premiere i USA 3. desember. Det er foreløpig usikkert når og om den vil bli vist på norske kinoer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer