KIM KARDASHIANS ASSISTENT: Stephanie Shepherd. Foto: Shutterstock
KIM KARDASHIANS ASSISTENT: Stephanie Shepherd. Foto: Shutterstock Vis mer

Stephanie Shepherd

Bli bedre kjent med Stephanie Shepherd

Slik gikk bygdejenta fra å være resepsjonist på treningssenter til å bli leder av Kardashian West Brands.

Først så du henne nok på Instagram, men i dag blir Ohio-jenta Stephanie Ann Shepherd stadig forfulgt av paparazzier som ønsker et bilde eller en kommentar. Hvorfor? Hun er nemlig assistenten til «the only and only» Kim Kardashian (36).

Shepard fikk spesielt mye oppmerksomhet etter at Kardashian ble ranet og overfalt i Paris og forsvant helt fra rampelyset og sosiale medier. Kim, som daglig oppdaterte sine 100 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram, hadde et opphold fra oktober 2016 til januar i 2017.

I løpet av dette oppholdet var det derfor assistenten Stephanie som holdt liv i Kardashians app, og la stadig ut bilder av de to på sin egen Instagramkonto som nå nærmer seg én million følgere.

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

Slik fikk hun jobben

Akkurat som Kardashian/Jenner-søstrene, har også Shepherd langt, mørkt hår (når de ikke har farget det selvsagt), og du har kanskje tenkt mens du har sett på en episode av «Keeping Up With The Kardashian» at den mørkhårede skjønnheten er en slektning? Men nei.

Stephanie Shepherd Foto: Shutterstock
Stephanie Shepherd Foto: Shutterstock Vis mer

Helt siden 2013 har Shepherd vært Kim Kardashians høyre hånd. Refinery29 har snakket med assistenten, og kan avsløre at arbeidsoppgavene består av alt fra å sette sammen barnevogner til å hjelpe Kim gjøre seg klar på bryllupsdagen sin. Shepherd skal også ha hjulpet Kardashian til privatflyet hennes etter at hun ble overfalt i Paris. Men nå ser det ut til at assistenten har fått en ganske så heftig forfremmelse.

I år fikk hun nemlig jobben som COO (Chief Operating Officer) av Kardashian West Brands, noe som betyr at hun har ansvaret for Kims mange «business-er». Mye har skjedd siden Shepherd flyttet til Los Angeles som 19-åring tilbake i 2009. Før den tid var hun en av basketballaget Cleveland Cavaliers dansere. Hun flyttet til LA for å ta på seg større oppdrag, men det ble ikke helt som hun hadde tenkt.

LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio skrev personlig brev til assistenten

I stedet for å danse begynte hun nemlig å jobbe som assistent, og hadde samtidig en deltidsjobb i resepsjonen til et treningssenter. En koreograf ved navn Mikey Minden ansatte henne som sin egen, men også som Erika Girardis (fra The Real Housewives of Beverly Hills), assistent. 

- Mikey og Erika lærte meg alt. Jeg hadde ikke reist stort før jeg flyttet til LA og jeg visste ikke hva Givenchy var eller hvordan man uttalte det, sier Shepherd til Refinery29.

Etter å ha jobbet et par år for Minden og Girardi fikk Shepherd et tilbud om å være en av artisten Pitbull sine dansere under Grammy-utdelingen. Etter dette spurte Robin Antin, grunnleggeren av «Pussycat Dolls», om Shepherd kunne være interessert i å jobbe som assistent for en av venninnene hennes: Kim Kardashian. 

Nå leter de etter ny assistent

Shepherd forteller om den store overgangen fra å bo med moren sin i en liten bygd i Ohio, USA, til å plutselig være assistenten til en av verdens mest berømte mennesker. Da Shepherd fikk assistentjobben tilbake i 2013, var det kun hun som jobbet på den måten for Kim. I dag, fire år senere, har Kardashian en personlig assistent, en «hus-assistent», to barn, to barnepassere og Shepherd som nå ser etter noen som kan ta over hennes assistentjobb.

- Siden jeg nylig ble forfremmet til COO av Kardashian West Brands, ser vi etter noen som kan ta over min jobb. Jeg er veldig beskyttende, ikke bare overfor Kim, men alle jentene. Så jeg må virkelig sørge for at finner en person jeg kan stole på og anbefale Kim å ansette. Jeg trenger å vite at du ikke er en gal person. 

LES OGSÅ: 9 ganger Kim Kardashian kastet klærne på Instagram

baby blue.

Et innlegg delt av STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep)

Drømmejobben?

Det er nok mange som har tenkt at det å jobbe som assistenten til Kim Kardashian må jo være verdens beste jobb. Men samtidig så må det også være ganske så stressende å alltid ha alt på plass for en så travel dame som Kim Kardashian. 

- Jeg tror alle tenker at denne jobben er superglamorøs, og jeg kan ikke ljuge - den er det. Helt ærlig, denne familien er så morsom og vi drar til de mest fantastiske stedene og gjør noen helt utrolige ting. Men man ikke glemme at som assistent må man også håndtere de kjedelige tingene som å bære bag-er og ta på seg skylden når et fly blir kansellert.

I dag har Shepherd sin egen assistent og begynner å bli mer og mer lagt merke til verden over. 

- Noen ganger tenker jeg på hvor rart det er at folk i det hele tatt bryr seg om meg, kun fordi jeg jobber for Kim. Men igjen så er hun jo en av verdens mest berømte mennesker. 

For mange er det å være noens assistent en liten start, men hver gang Shepherd får spørsmålet «hva skal du gjøre senere?», skjønner hun ikke helt hva de mener.

- Det setter litt press på meg og jeg begynner å lure på om jeg noen gang skal forlate denne familien. Men jeg har innsett at jeg må bruke situasjonen jeg er i nå til å lære så mye som mulig og vokse så mye jeg kan. Helt ærlig, jeg skal bare se hvor dette kan ta meg. Jeg hjelper Kim å bygge sitt emperium, men jeg bygger også noe for meg selv. Og det er en sjukt bra greie.

@chrissyteigen your kid is going to have so much fun w you as a mom

Et innlegg delt av STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep)

the dramz of the dubai trip tho #KUWTK

Et innlegg delt av STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep)

the most photogenic woman in the world ... and Kim.

Et innlegg delt av STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep)

In all seriousness I'm going to be totally selfless for this one last post. Thanks for being my main bitch! Happy Birthday!

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop