Michelle Williams:

Blir foreldre igjen: – Det er en stor glede

Michelle Williams sier om svangerskapet at det er en lykke de ikke tar for gitt.

STJERNEPAR: Michelle Williams og mannen Thomas Kail blir foreldre sammen for andre gang. Her er de sammen mens de ventet sitt første barn i 2020. Foto: NTB.
STJERNEPAR: Michelle Williams og mannen Thomas Kail blir foreldre sammen for andre gang. Her er de sammen mens de ventet sitt første barn i 2020. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Skuespiller Michelle Williams og regissør Thomas Kail venter dere andre barn sammen til høsten.

– Det er en stor glede. Ettersom årene går, lurer man liksom på hva som venter, eller ikke venter en. Det er derfor spennende å oppdage at noe man ønsker igjen og igjen blir mulig en gang til. Den lykken er ikke noe jeg eller min familie tar for gitt.

Det sier den vordende trebarnsmoren i et stort intervju med Variety.

Fødte under pandemien

Williams og mannen møttes på jobb i 2019 da Michelle spilte i HBO-serien Fosse/Verdon, som Thomas var regissør og produsent på.

I 2020 fikk de sønnen Hart sammen.

LES OGSÅ: Kjendisbarn: Ser du hvem hun er datteren til?

Williams forteller at det å være småbarnsmor under en pandemi var en påminnelse om at livet går videre og at det satt de mørke overskriftene, under korona, i perspektiv.

Fra før av har Michelle Williams datteren Mathilda på 16 år fra sitt forhold med avdøde Heath Ledger.

Tar en pause

Williams har jobbet som skuespiller siden hun var 12 år gammel og ble verdenskjent da hun spilte i ungdomsserien Dawson's Creek fra 1998 til 2003. Siden det har hun opparbeidet seg en lang og interessant rolleliste siden.

Hun har vært nominert til Oscar for blant annet rollen sin i filmen «Brokeback Mountain» og vant Golden Globe for sin rolle i «My Week With Marilyn».

LES OGSÅ: John Travolta: Deler rørende hyllest til kona

Nå er er hun aktuell med premieren på filmen «Showing up». Men sier hun nå skal ha en pause fra jobbingen mens hun er gravid.

– Jeg har ingenting å gå på. Jeg lurte på om jeg kunne jobbe mens jeg er gravid, men jeg er for sliten, sier hun.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer