Vendela Kirsebom

Blir fortsatt gjenkjent 25 år senere

- Jeg har også blitt oppmerksom på at jeg trender på TikTok i USA, forteller Vendela Kirsebom til KK.

VENDELA KIRSEBOM: Her fra filmpremieren på Batman Forever i 1995, sammen med FOTO: NTB
VENDELA KIRSEBOM: Her fra filmpremieren på Batman Forever i 1995, sammen med FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Som 13-åring ble hun oppdaget på en restaurant hjemme i Sverige. Vendela Kirsebom (56) startet å jobbe som modell i ung alder, og på den tiden visste hun lite om hva hun hadde i vente.

Gjennom flere tiår har livet hennes bydd på opplevelser og jobber de fleste av oss bare kan drømme om. Det var i 1993 – som covergirl på Sports Illustrated – at modellkarrieren virkelig skulle nå nye høyder.

– Det er det jeg ser tilbake på som høydepunktet. Det var vendepunktet i modellkarrieren som førte til at jeg fikk de store jobbene.

Parallelt jobbet hun som skuespiller, og senere som programleder på tv. I dag driver hun hudpleiemerke under eget navn, og var nylig å se i den fjerde sesongen av Kompani Lauritzen.

Ved at hun holder seg aktuell og gjerne har nye prosjekter på gang, har den yngre generasjonen også fått øynene opp for den tidligere supermodellen. Og særlig én spillefilm har TikTok-generasjonen bitt seg merke i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer