Thea Steen

Blogger Sophie Elise Isachsen: - Jeg tar for gitt hvor heldig jeg er

Toppbloggeren mottok prisen for «Årets blogger» etter at avdøde Thea Steen fikk prisen «Årets forbilde».

Oslo  20161106.
Blogger Sophie Elise ble fikk prisen "Årets blogger" under Kjendisgallaen 2016 og Wenche Foss' ærespris på Chat Noir søndag kveld.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Oslo 20161106. Blogger Sophie Elise ble fikk prisen "Årets blogger" under Kjendisgallaen 2016 og Wenche Foss' ærespris på Chat Noir søndag kveld. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag 17. juli gikk journalist og blogger Thea Steen (26) bort, etter å ha kjempet mot livmorhalskreften siden våren 2015. Underveis i sykdomsforløpet har skribenten fra Stavanger delt opp- og nedturer på bloggen sin, men i juli kom den triste beskjeden fra Steens familie om at hun hadde sovnet inn. 

«Thea satte stor pris på at mange fant trøst og glede i å følge hennes blogg. Hun hadde håpet å være en historie om å overleve, om å kjempe og vinne. Thea kjempet. Og Thea vant: Mange hjerter, mange gode møter med fine mennesker. Som ellers i livet og sykdomsforløpet var Thea utrolig tapper og utholdende i de siste ukene.», står det i blogginnlegget undertegnet hennes mor Tove og lillesøster Tonje.

Vant prisen «Årets forbilde»

Søndag 6. november gikk Se og Hørs Kjendisgalla av stabelen, og inne på Chat Noir i Oslo krydde det av sangstjerner, tv-profiler, bloggere og skuespillere. Ari Behn var kveldens konferansier, Ina Wroldsen og Madden startet med hver sin opptreden, og så kom utdelinger av priser på løpende bånd. Blant kveldens priser var prisen for «Årets forbilde», og den gikk til Thea Steen. Det var ikke ett tørt øye i salen da Theas mor Tove og søster Tonje gikk opp på scenen for å ta imot prisen på vegne av Thea Steen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.