Stina Bakken:

«Bloggerne»-profil deler gladnyhet

- Føles helt surrealistisk!

STINA BAKKEN: Influenser Stina Bakken og kjæresten Per Fredrik Åsly med gladnyhet. Foto: NTB
STINA BAKKEN: Influenser Stina Bakken og kjæresten Per Fredrik Åsly med gladnyhet. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag deler influenser Stina Bakken (30), kjent som «Stinablogg», en hyggelig live-oppdatering med sine følgere på Snapchat.

Hun og samboeren Per Fredrik Åsly (37) har det siste året vært åpen om sine forsøk på å bli gravide uten å lykkes. Blant annet ble det på vårparten i fjor kjent at Stina måtte operere etter en spontanabort, og siden har hun tatt med følgerne sine på en tøff reise på veien mot graviditeten. Rett før jul fortalte hun at de vurderte IVF-behandling.

Og det var i forbindelse med oppstarten av det at hun i dag fant ut noe veldig gledelig: Hun er gravid!

- Helt surrealistisk

Stina var nemlig mandag på vei til apoteket for å hente ut resepter på hormonmedisiner, da hun fant ut at hun skulle dobbeltsjekke at hun ikke var gravid - «for å unngå å sløse bort 20 000 kroner uten å trenge det», som hun sier på Snapchat.

Da kom sjokket. På testen sto det til hennes store overraskelse «Gravid».

- Det føles helt surrealistisk og bra! Det har ikke sunket helt inn ennå, sier influenseren til Dagbladet.

Til avisa forteller hun at hun er tre og en halv uke på vei. Vanligvis velger kommende foreldre å holde en graviditet tett til brystet fram til tolvte uke, men for paret er det viktig å være åpne om prosessen.

- Jeg var åpen om det fra start fordi da jeg hadde den operasjonen hvor jeg mistet egglederen, så synes jeg det var veldig tungt å skulle holde munn om det. Jeg var veldig åpen da, og har vært åpen gjennom hele prosessen. Det føles helt naturlig å skulle dele at jeg endelig nå har blitt gravid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet