Bo Derek (62) elsket Aidan-karakteren lenge før hun ble sammen med John Corbett

- Men han er villere i virkeligheten!

SOM TO DRÅPER VANN: Det er ikke helt feil å si at John Corbetts kjæreste Bo Derek minner en smule om Sex og singelliv-karakteren Carrie Bradshaw. Han spilte Carries kjæreste Aidan Shaw i den populære serien. Bildene er begynnelsen av 2000-tallet. fra FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Det er ikke helt feil å si at John Corbetts kjæreste Bo Derek minner en smule om Sex og singelliv-karakteren Carrie Bradshaw. Han spilte Carries kjæreste Aidan Shaw i den populære serien. Bildene er begynnelsen av 2000-tallet. fra FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og modell Bo Derek (62), kjent fra filmer som «10» (1979), «Tarzan, the Ape Man» (1981) og «Bolero» (1984), har i likhet med utallige kvinner (og menn) verden over lagt sin elsk på den populære «Sex og singelliv»-serien, som herjet på lineær-TV fra 1998 til 2004.

SAMBOERE: Aidan Shaw var én av Carrie Bradshaws to store forelskelser. FOTO: HBO
SAMBOERE: Aidan Shaw var én av Carrie Bradshaws to store forelskelser. FOTO: HBO Vis mer

Men Bo Derek har trukket det lengste strået, for hun er jo faktisk blitt sammen med John Corbett (58) - som spilte kjekkasen Aidan Shaw i serien. De to møttes i 2002, da de ble satt opp på blind date. Paret giftet seg samme år.

I et intervju med amerikanske US Weekly forteller Bo Derek at hun hadde lagt sin elsk på den sjarmerende møbelsnekkeren Aidan Shaw, som ble samboer med Carrie Bradshaw (spilt av Sarah Jessica Parker) lenge før hun møtte John Corbett. Vi ser den, Bo!

- Jeg er stor fan av serien, og elsket Corbetts karakter lenge før jeg møtte ham. John har noen likheter med Aidan, han er veldig søt og god, men John er også en villmann - og den delen er ikke med i serien, sier Bo Derek til US Weekly.

Klar for å spille inn en tredje film - dersom dét skulle bli aktuelt

62-åringen avslører også at den fire år yngre ektemannen er klar for å spille i en tredje «Sex og singelliv»-film, dersom det skulle bli aktuelt. Men hvordan Carrie og Aidan skal gjenoppta relasjonen - dét er hun usikker på.

- De hadde jo en liten greie i «Sex and the City 2»-filmen, men John er alltid klar! Han elsker og beundrer Sarah Jessica Parker. Alle jentene i serien, sa hun til US Weekly.

Men det er nok ganske usannsynlig at en tredje film med favoritt-firerbanden vår kommer til å bli en realitet, ettersom Kim Cattrall (62) har gitt uttrykk for at hun ALDRI kommer til å spille rollen som Samantha Jones igjen.

Så sent som i juni 2019, sa Cattrall til britiske Daily Mail at det er uaktuelt for henne å fortsette «Sex og singelliv»-eventyret.

- Man lærer visse lekser i livet, og en lekse jeg har lært er å jobbe med gode folk og å prøve å gjøre det til en morsom opplevelse, svarte hun på spørsmålet om hun kunne tenke seg å stille opp i en tredje film.

- Du er ikke min familie. Du er ikke min venn

Dessverre har ryktene om at Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er blitt uvenner, svirret de siste årene, og da Cattrall publiserte følgende kommentar på sosiale medier - forsto fansen at det var alvor:

«Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver dette til deg en siste gang, sånn at du slutter å bruke vår tragedie for å opprettholde din «snill pike»-personlighet.».

IDYLLEN SOM BRAST: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke lenger venner. Dette betyr at det neppe blir en tredje «Sex og singelliv»-film. Dette bildet er fra 2008, da de ennå var gode venninner. FOTO: NTB Scanpix
IDYLLEN SOM BRAST: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke lenger venner. Dette betyr at det neppe blir en tredje «Sex og singelliv»-film. Dette bildet er fra 2008, da de ennå var gode venninner. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kommentaren kom etter at Sarah Jessica Parker hadde skrevet en kondolanse etter Cattralls brors død.

«Kjæreste Kim, all min kjærlighet og mine kondolanser til deg og dine etter din kjære brors dødsfall».

Det falt altså ikke i god jord hos Cattrall, som postet en rimelig krass melding på Instagram til sin tidligere kollega i februar 2018:

Det skal med andre ord skje et mirakel før vi ser Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbes og Charlotte York sprade rundt i New Yorks gater igjen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer