Brad Pitt: - Jeg gråt ikke på 20 år

Skuespilleren åpner opp om alkoholmisbruket, barna og sin egen barndom.

ÅPENHJERTIG: Skuespiller Brad Pitt deler detaljer fra privatlivet i stort intervju med magasinet Interview. FOTO: NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Skuespiller Brad Pitt deler detaljer fra privatlivet i stort intervju med magasinet Interview. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det amerikanske magasinet Interview, som har eksistert siden 1969, publiserte i begynnelsen av desember et stort intervju med skuespillerne Brad Pitt (55) og Anthony Hopkins (81).

Intervjuet er utformet som en samtale mellom de to skuespillerlegendene, som jobbet sammen for første gang på westernfilmen Legends of the Fall i 1994, og fantacyfilmen Meet Joe Black fire år senere, og i Interview-samtalen tar de opp «de store spørsmålene i livet».

Begge to har erfaring med å bruke alkohol som en del av det å takle hverdagen og alt det livet fører med seg av opp- og nedturer.

PITT: Jeg innser, som en måte å tilgi meg selv på for alle de dårlige valgene jeg har tatt som jeg ikke er stolt av, at jeg setter pris på disse feiltrinnene, fordi at de førte med seg visdom, som igjen førte med seg andre ting. Man kan ikke oppnå det ene, uten å erfare det andre. Det er først nå jeg innser at dette er noe jeg forstår bedre her hvor jeg nå er i livet. Men jeg føler absolutt ikke at jeg kan ta noe kred for noe av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer