Brad Pitt: - Jeg gråt ikke på 20 år

Skuespilleren åpner opp om alkoholmisbruket, barna og sin egen barndom.

ÅPENHJERTIG: Skuespiller Brad Pitt deler detaljer fra privatlivet i stort intervju med magasinet Interview. FOTO: NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Skuespiller Brad Pitt deler detaljer fra privatlivet i stort intervju med magasinet Interview. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det amerikanske magasinet Interview, som har eksistert siden 1969, publiserte i begynnelsen av desember et stort intervju med skuespillerne Brad Pitt (55) og Anthony Hopkins (81).

Intervjuet er utformet som en samtale mellom de to skuespillerlegendene, som jobbet sammen for første gang på westernfilmen Legends of the Fall i 1994, og fantacyfilmen Meet Joe Black fire år senere, og i Interview-samtalen tar de opp «de store spørsmålene i livet».

Begge to har erfaring med å bruke alkohol som en del av det å takle hverdagen og alt det livet fører med seg av opp- og nedturer.

LEGENDER: Brad Pitt og Anthony Hopkins spilte sammen for første gang i filmen Legends Of The Fall fra 1994. FOTO: NTB scanpix
LEGENDER: Brad Pitt og Anthony Hopkins spilte sammen for første gang i filmen Legends Of The Fall fra 1994. FOTO: NTB scanpix Vis mer

PITT: Jeg innser, som en måte å tilgi meg selv på for alle de dårlige valgene jeg har tatt som jeg ikke er stolt av, at jeg setter pris på disse feiltrinnene, fordi at de førte med seg visdom, som igjen førte med seg andre ting. Man kan ikke oppnå det ene, uten å erfare det andre. Det er først nå jeg innser at dette er noe jeg forstår bedre her hvor jeg nå er i livet. Men jeg føler absolutt ikke at jeg kan ta noe kred for noe av det.

HOPKINS: Jeg har lest at du kjempet mot alkoholen og alt det der.

PITT: Vel, jeg så på det som en bjørnetjeneste for meg selv, som en måte å rømme på.

HOPKINS: Det var nødvendig.

PITT: Til en viss grad, ja.

HOPKINS: Det er en gave. Jeg for min del, var nødt til å gjemme det unna for mange år siden.

Videre i intervjuet kommer de to skuespillerne inn på en dokumentarfilm om Marlon Brando (1924 til 2004) - en annen Hollywood-legende - og Hopkins forklarer Brad Pitt at i dokumentaren så ser man skuffelsen i Brandos ansikt da hans hardbarka far, Marlon Brando Sr, ikke gir sønnen den kreden han fortjener. Dette fikk Anthony Hopkins til å strigråte.

HOLLYWOOD: I 1998 spilte de på nytt sammen - da i filmen Meet Joe Black. FOTO: NTB scanpix
HOLLYWOOD: I 1998 spilte de på nytt sammen - da i filmen Meet Joe Black. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Når Hopkins spør Pitt om han gråter ofte, svarer seksbarnsfaren at han sjeldent gråter, men at det har endret seg den siste tiden.

PITT: Jeg er ganske kjent for å være en ikke-gråter. Er det et uttrykk? Jeg har ikke grått på sånn 20 år, men nå befinner jeg meg på vei i en annen retning. Jeg blir mye lettere rørt - rørt av barna mine, rørt av vennene mine, rørt av nyhetene. Generelt rørt. Jeg tenker at det er et godt tegn. Jeg vet ikke hvor dette er på vei hen, men jeg tenker at det er et godt tegn.

HOPKINS: Du kommer til å se, etter hvert som du blir eldre, at alt du ønsker å gjøre er bare å gråte.

PITT: Virkelig?

HOPKINS: Ja, og det handler ikke en gang om sorg. Men om livets vidunderlighet.

Skilt etter to års ekteskap

I september 2016 kom sjokknyheten om at Brad Pitt og skuespiller Angelina Jolie (44) hadde tatt ut skilsmisse etter to års ekteskap. De innledet en romanse i 2005, samtidig med at Brad Pitt var gift med skuespiller Jennifer Aniston (50).

SKILSMISSE: Brad Pitt gikk fra kona Jennifer Aniston til fordel for kollegaen Angelina Jolie. De giftet seg i Frankrike i 2014, men skilsmissen var et faktum to år senere. FOTO: NTB scanpix
SKILSMISSE: Brad Pitt gikk fra kona Jennifer Aniston til fordel for kollegaen Angelina Jolie. De giftet seg i Frankrike i 2014, men skilsmissen var et faktum to år senere. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Brad Pitt og Angelina Jolie har barna Maddox (18), Pax (16), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen. De tre førstnevnte er adopterte.

Til tross for en tøff tid etter skilsmissen fra Angelina Jolie, som ble offisiell våren 2019, har Brad Pitt nå endelig begynte å se fremover - og det mye takket være roen han finner i naturen.

PITT: Jeg kjenner virkelig på det når jeg er utendørs. Jeg føler meg ett i naturen, noe jeg har gjort siden jeg var et barn. Men jeg er mye mer bevisst på det nå, og mer i ett med den. Det er så mye mystikk og så mye å forundre seg over, og det er jeg tilfreds med.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer