Brad Pitt:

Brad Pitt bydde nettopp 120 000 dollar for å se «GoT» sammen med Emilia Clarke

Vi er tydeligvis ikke de eneste som har falt for Khaleesi.

BRAD PITT: Til tross for Brad Pitt sitt meget sjenerøse tilbud, endte han til slutt opp med å tape budrunden. FOTO: NTB Scanpix / HBO
BRAD PITT: Til tross for Brad Pitt sitt meget sjenerøse tilbud, endte han til slutt opp med å tape budrunden. FOTO: NTB Scanpix / HBO Vis mer
Publisert

Brad Pitt (54) åpnet nettopp lommeboka for å tilby hele 120 000 dollar (cirka 970 000 norske kroner) for å se «Game of Thrones» sammen med skuespiller Emilia Clarke (32).

LES OGSÅ: Slik ser «Game of Thrones»-skuespillerne egentlig ut

For veldedighet

Ikke overraskende var det ikke kun Pitt sitt brennende ønske om å sitte ved siden av Clarke som fikk ham til å åpne lommeboka. Han deltok på en auksjonen som fant sted under gallamiddagen til Haitian Rilief Organization. Så alle pengene som kom inn ville bli gitt videre til et veldedig formål.

Og når man har mulighet til å gi penger til veldedighet, samtidig som man kan se «Game of Thrones» sammen med Clarke, kan man ikke unngå å hive seg med?

LES OGSÅ: Derfor elsker vi Jon Snow

Tapte budrunden

Brad Pitt skal ha sittet i telefonen da budrunden startet, melder Us Weekly. Med en gang Clarke sitt navn ble ropt opp, la han fra seg telefonen, og snudde seg mot Clarke for å klappe entusiastisk.

Clarke skal til og med ha begynt å le da Brad Pitt la inn sitt første bud på 80 000 dollar. Senere i budrunden gikk han så høyt som 120 000 dollar, men måtte til slutt se seg slått da budrunden endte på 160 000 dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer