Brad Pitt:

Brad Pitt bydde nettopp 120 000 dollar for å se «GoT» sammen med Emilia Clarke

Vi er tydeligvis ikke de eneste som har falt for Khaleesi.

BRAD PITT: Til tross for Brad Pitt sitt meget sjenerøse tilbud, endte han til slutt opp med å tape budrunden. FOTO: NTB Scanpix / HBO
BRAD PITT: Til tross for Brad Pitt sitt meget sjenerøse tilbud, endte han til slutt opp med å tape budrunden. FOTO: NTB Scanpix / HBO Vis mer
Publisert

Brad Pitt (54) åpnet nettopp lommeboka for å tilby hele 120 000 dollar (cirka 970 000 norske kroner) for å se «Game of Thrones» sammen med skuespiller Emilia Clarke (32).

LES OGSÅ: Slik ser «Game of Thrones»-skuespillerne egentlig ut

For veldedighet

Ikke overraskende var det ikke kun Pitt sitt brennende ønske om å sitte ved siden av Clarke som fikk ham til å åpne lommeboka. Han deltok på en auksjonen som fant sted under gallamiddagen til Haitian Rilief Organization. Så alle pengene som kom inn ville bli gitt videre til et veldedig formål.

Og når man har mulighet til å gi penger til veldedighet, samtidig som man kan se «Game of Thrones» sammen med Clarke, kan man ikke unngå å hive seg med?

LES OGSÅ: Derfor elsker vi Jon Snow

Tapte budrunden

Brad Pitt skal ha sittet i telefonen da budrunden startet, melder Us Weekly. Med en gang Clarke sitt navn ble ropt opp, la han fra seg telefonen, og snudde seg mot Clarke for å klappe entusiastisk.

Clarke skal til og med ha begynt å le da Brad Pitt la inn sitt første bud på 80 000 dollar. Senere i budrunden gikk han så høyt som 120 000 dollar, men måtte til slutt se seg slått da budrunden endte på 160 000 dollar.

Pitt begynte å le høyt da han måtte gi seg, og fikk gjennomgå av auksjonslederen som mente han tross alt hadde penger til å gi litt mer.

LES OGSÅ: «Game of Thrones'» best kledde?

It's official: Game of Thrones will return for its six-episode, eighth and final season in 2019.

Et innlegg delt av InstaThrones (@gameofthronesnotofficial)

Utsatt sesong

Kanskje var det den lange ventetiden som fikk Brad Pitt til å åpne lommeboken. Fansen gikk av skaftet da de fant ut at den siste sesongen av den populære serien ikke kom tilbake i 2018 som først planlagt, men først i 2019.

Med en tapt budrunde ser det imidlertid ut som om Pitt må underholde seg med andre fritidssysler. Vi får håpe at innspillingen av oppfølgeren til «World War Z» holder ham opptatt gjennom 2018, slik at den nye sesongen og 2019 kommer før han aner det.

LES OGSÅ: Brad Pitt, Julia Roberts og George Clooney er bare noen av dem som har gjestet «Friends»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer