Friends

Brad Pitt, Julia Roberts og George Clooney er bare noen av dem som har gjestet «Friends»

Den populære TV-serien fra 90-tallet har en ganske fullspekka stjerneliste!

«FRIENDS»: TV-serien «Friends» ble svært populær på 90-tallet og er det fortsatt i dag. Men visste du at flere superstjerner hadde gjesteroller i serien?  Foto: WARNER BROS TV / Album
«FRIENDS»: TV-serien «Friends» ble svært populær på 90-tallet og er det fortsatt i dag. Men visste du at flere superstjerner hadde gjesteroller i serien? Foto: WARNER BROS TV / Album Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at TV-serien «Friends» tok hele verden med storm da den kom på skjermen i 1994. For oss som vokste opp på 90-tallet var nemlig «Friends» en av hverdagens høydepunkter, og vi benket oss foran TV-skjermen etter skoletid for å se alt det morsomme og tullete Monica, Rachel, Chandler, Ross, Phoebe og Joey fant på.

Det er ikke bare vi i KK.no-redaksjonen som elsker den populære TV-serien, også Hanne Sørvaag og Sigrid BondeTusvik er store fans 90-tallsserien «Friends».

Serien om vennegjengen på seks som hadde tilholdssted på den fiktive kafeen Central Perk i New York rullet over skjermen i hele 10 sesonger - fra september 1994 til mai 2004. Og skuespillerne ble over natten verdensberømte for sine rolletolkninger, og lever i dag godt på «Friends»-stemplet.

Stjernespekket liste!

Selv om Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer og Lisa Kudrow var de mest sentrale rollene, er det en hel haug med andre superstjerner som har hatt små gjesteroller gjennom de 10 sesongene. Du husker kanskje da Brad Pitt dukket opp som Will Colbert, Ross' bestevenn fra videregående skole?

Selv om flere av gjesterollene gikk over en episode, som for eksempel da Brooke Shields spilte Joeys fan og stalker Erica, eller da Pheobe forelsker seg i søsterens forlovede, Eric, som spilles av Sean Penn, er det noen som har vært med over lengre tid. Bruce Willis var nemlig å se i tre episoder, mens Paul Rudd fikk en lengre rolle som varte over en sesong. Der ble han Pheobe kjæreste og senere ektemann.

Reese Witherspoon har også vært å se i serien hvor hun hadde en rolle som Rachels søster Jill. Jennifer Coolidge, som de fleste av oss kjenner som «Stifler's mom» i American Pie-filmene, spiller Monica og Phoebes irriterende venninne Amanda, som etter å ha bodd noen år i England har dratt på seg en ganske så plagsom aksent og en utrolig høy selvtillit.

Vel, lista over kjendisene er ikke akkurat kort og vi har samlet de mest kjente!

LES OGSÅ: Netflix-seriene KK.no-redaksjonen ikke får nok av!

Se hvordan «Friends»-stjerne ser ut i dag nederst i saken!

Bruce Willis:

Sean Penn:

Brad Pitt:

Reese Witherspoon:

Paul Rudd:

Brooke Shields:

Julia Roberts:

Dakota Fanning:

Robin Williams (1951-2014) og Billy Crystal:

Ben Stiller:

George Clooney og Noah Wyle:

Alec Baldwin:

Jennifer Coolidge:

Winona Ryder:

Christina Applegate:

Ellen Pompeo:

Charlie Sheen:

Susan Sarandon:

John Stamos:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer