Friends

Brad Pitt, Julia Roberts og George Clooney er bare noen av dem som har gjestet «Friends»

Den populære TV-serien fra 90-tallet har en ganske fullspekka stjerneliste!

«FRIENDS»: TV-serien «Friends» ble svært populær på 90-tallet og er det fortsatt i dag. Men visste du at flere superstjerner hadde gjesteroller i serien?  Foto: WARNER BROS TV / Album
«FRIENDS»: TV-serien «Friends» ble svært populær på 90-tallet og er det fortsatt i dag. Men visste du at flere superstjerner hadde gjesteroller i serien? Foto: WARNER BROS TV / Album Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at TV-serien «Friends» tok hele verden med storm da den kom på skjermen i 1994. For oss som vokste opp på 90-tallet var nemlig «Friends» en av hverdagens høydepunkter, og vi benket oss foran TV-skjermen etter skoletid for å se alt det morsomme og tullete Monica, Rachel, Chandler, Ross, Phoebe og Joey fant på.

Det er ikke bare vi i KK.no-redaksjonen som elsker den populære TV-serien, også Hanne Sørvaag og Sigrid BondeTusvik er store fans 90-tallsserien «Friends».

Serien om vennegjengen på seks som hadde tilholdssted på den fiktive kafeen Central Perk i New York rullet over skjermen i hele 10 sesonger - fra september 1994 til mai 2004. Og skuespillerne ble over natten verdensberømte for sine rolletolkninger, og lever i dag godt på «Friends»-stemplet.

Stjernespekket liste!

Selv om Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer og Lisa Kudrow var de mest sentrale rollene, er det en hel haug med andre superstjerner som har hatt små gjesteroller gjennom de 10 sesongene. Du husker kanskje da Brad Pitt dukket opp som Will Colbert, Ross' bestevenn fra videregående skole?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer