Tilbakeblikk:

Brad Pitt og Jennifer Anistons beste rød løper-øyeblikk

De nye bildene av stjernene har fått romanseryktene til å blusse opp.

«BENNIFER»: Brad Pitt og Jennifer Aniston endte ekteskapet sitt i 2005. Foto: NTB Scanpix
«BENNIFER»: Brad Pitt og Jennifer Aniston endte ekteskapet sitt i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter den mye omtalte gjenforeningen av Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) under årets SAG Awards, sitter mange av fansen (inkludert oss i redaksjonen) igjen med et lite håp om at de skal finne tilbake til hverandre.

Til tross for at det er tvilsomt at kjærligheten blomstrer mellom skuespillerne igjen, kan vi fortsatt ta en titt tilbake til da de var Hollywoods favorittpar. Det virker som en evighet siden paret skilte seg i 2005, etter fem års ekteskap.

Som vi alle vet, fant Pitt kjærligheten med Angelina Jolie (44), og Aniston med Justin Theroux (48). Begge parene er i dag skilt, og det er nok derfor romanseryktene lot seg svirre rundt det tidligere paret.

Pitt og Aniston møttes for første gang i 1994, men begynte ikke å date før senere i 1998. Paret gjorde sin første røde løper debut sammen i 1999, og giftet seg året etter.

Etter mange stilsikre øyeblikk sammen, på alt fra premierer til prisutdelinger, var det ingen tvil om at det tidligere paret var en god match. Pitt har jo tross alt en vane å likne partnerne sine. Her er de beste rød løper øyeblikkene fra Hollywoods tidligere «it»-par!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer