Kjendisbarn:

Brad Pitt om datteren: - Skjønner ikke hvor hun har det fra

«Brangelinas» datter Shiloh Jolie Pitt er nesten blitt en voksen dame. Nå hyller pappa henne for et av hennes talenter.

BRAD PITT: Med bare to år igjen av 50-årene er det vel innafor å si at Brad Pitt tar seg godt ut. Her er han under premieren på den nye filmen Bullet Train hvor han har hovedrollen og han benyttet anledningen til å skryte av sin 16 år gamle datter. FOTO: NTB.
BRAD PITT: Med bare to år igjen av 50-årene er det vel innafor å si at Brad Pitt tar seg godt ut. Her er han under premieren på den nye filmen Bullet Train hvor han har hovedrollen og han benyttet anledningen til å skryte av sin 16 år gamle datter. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt hadde ingenting annet enn lovord å komme med om datteren da han ble intervjuet på den røde løperen før premieren på hans nye film.

Skuespilleren er nærmest for et ikon å regne, og vi kan drømme oss tilbake til da han slo gjennom som den sleske, men sexy haikeren han spilte i 1990-tallsklassikeren «Thelma og Loise». Siden den gang har listen over roller bare økt, to ekteskap har kommet og gått og han er kåret til verdens mest sexy mann to ganger av People Magazine.

I løpet av de årene han og Angelina Jolie var gift, ble det også arvinger. Både biologiske og adopterte og seks i alt: Datteren Shiloh Nouvel, født i 2006, tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline, født i 2008, Maddox Chivan, adoptert fra Kambodsja, Zahara Marley, adoptert fra Etiopia og Pax Thien, adoptert fra Vietnam.

Bringer frem tårer

Datteren Shiloh Jolie Pitt er i dag blitt 16 år, og viser allerede tegn til kreative talenter. Hun er nemlig en ganske habil danser og beviset for det er å finne i en video på det sosiale mediet TikTok.

Og pappa Brad har ingenting annet en lovord å si om sin tenåringsdatter og hennes dans, ifølge ETonline.

Aktuell i den nye filmen «Bullet Train» ble han intervjuet på den røde løperen i Los Angeles denne uken.

Og selv om han nylig innrømmet at han bekymrer seg for inntrykket han gir de som møter ham, på grunn av at han angivelig sliter med hukommelsesvansker, bød ikke det på problemer denne dagen.

- Det bringer frem tårer i øynene mine, ja, sa Pitt om datterens dans og la til at hun er veldig vakker.

- Jeg vet ikke hvor hun har det fra. Jeg har to venstre bein her, sa han med en latter.

16-åringens dans ble postet på TikTok etter at hun nylig var med i en danseklasse i Los Angeles. Se den under:

@user840706939513 #shilohjoliepitt "No copyright intended." "I do not own the music in this video/rights to this music." "I do not take credit for this video. I #fyp ♬ original sound - user840706939513

Egne veier

Da han ble spurt om han håper at barna hans vil holde seg ute av rampelyset eller omfavne det kreative, svarte han at han bare håper de oppdager de veiene som fører dem til lykke.

- Jeg elsker når de finner sine egne veier å gå, oppdager hva de selv er interessert i og blomstrer.

FAMILIEFAR: Her bilde fra 2014 av Brad Pitt sammen med tre av barna (f.v) Pax, Shiloh og Maddox. Han sier han ønsker at barna skal finne sine egne veier til lykke. FOTO: NTB.
FAMILIEFAR: Her bilde fra 2014 av Brad Pitt sammen med tre av barna (f.v) Pax, Shiloh og Maddox. Han sier han ønsker at barna skal finne sine egne veier til lykke. FOTO: NTB. Vis mer

I et intervju med KK fra 2019 sa Pitt at han håpet at barna ville bli interessert i å se hans utvikling som skuespiller når de selv blir eldre, slik at de får lyst å se filmene hans.

Rocket løperen

Når det kommer til hans egen kreative sti, markerer rollen hans i «Bullet Train» en ny milemæl. Det fordi det er en action-komedie inspirert av ikoniske Jackie Chan.

- Vi har alltid snakket om Jackie Chan, og hvor mye vi liker han. Han er på en måte vår Charlie Chaplin og er så undervurdert. Så å gjøre noe i den sjangeren, med komedie blandet inn i slosskampene er noe jeg aldri har gjort før!, sa Pitt entusiastisk.

«Bullet Train» er basert på en japansk bok av forfatteren Kotaro Isaka og følger fem leiemordere om bord det samme toget fra Tokyo. Filmen ruller ut på kinoene 5. august.

At Brad nå nærmer seg 60 år, skulle man ikke tro. 58-åringen rocket nemlig premieren i en mintgrønn dress. Stjernen har nylig også fått oppmerksomhet for å ha ikledd seg skjørt på den røde løperen. Tidligere har han også blitt "beskyldt" for å kle seg likt som kjærestene sine.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer