Bradley Cooper

Bradley Cooper dukket opp med OSLO-lue

Ja, den har en tilknytning til Norge!

BRADLEY COOPER: Den amerikanske skuespilleren Bradley Cooper og datteren Lea i West Village i New York i februar. Han var ikledd en lue med Oslo-logo på. FOTO: NTB Scanpix
BRADLEY COOPER: Den amerikanske skuespilleren Bradley Cooper og datteren Lea i West Village i New York i februar. Han var ikledd en lue med Oslo-logo på. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Bradley Cooper (45) blir titt og ofte observert med datteren Lea Shayk Cooper (2) i New Yorks gater.

Det er ingen tvil om at de to har et nært bånd, og A Star is Born-stjernen elsker å følge datteren til og fra ærender, enten det er i barnevognen, på sparkesykkel eller med datteren på armkroken.

I februar var Bradley og Lea på spasertur i West Village i New York, og det lette snøværet gjorde at de begge to var ikledd gode og varme luer. Og for den observante titter (som undertegnede), var det ikke mulig å unngå å legge merke til den blå OSLO-logoen på Bradleys sorte lue.

FAR OG DATTER: Bradley Cooper med datteren Lea i februar. Mon tro om ikke Lea også har OSLO-lue! FOTO: NTB scanpix
FAR OG DATTER: Bradley Cooper med datteren Lea i februar. Mon tro om ikke Lea også har OSLO-lue! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Eiere med norske aner

Ifølge nettstedet Hollywood Life er luen fra den New York-baserte kaffesjappa Oslo Coffee Roasters - som ble etablert i 2003 av det amerikanske ekteparet Kathy og JD Merget. De har til sammen tre lokale kaffeutsalg på i Brooklyn, Upper East Side og i West village på Manhattan.

Det er den tidligere læreren Kathy som har norske aner, og som dermed har gitt inspirasjon til Oslo-navnet, skriver nettstedet Manhattan Sideways. Mange nordmenn som utvandret til Amerika på 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, bosatte seg i Brooklyn under emigrasjonsbølgen, og området ble etter hvert kalt «Little Norway».

Ekteparet Kathy og JD Merget etablerte sin første kaffesjappe i trendy Williamsburg i Brooklyn, for nå 17 år siden, og er siden blitt en populær nabolagskafé - og det er rimelig trolig at Bradley Cooper er blant dem som nyter en nytraktet kaffekopp på nabolagskafeen.

Disse kjendisene gikk fra hverandre i 2019. Vis mer

Bradley Cooper har for øvrig tidligere vært kjæreste med den norskættede skuespilleren Renée Zellweger (50), hvis mor heter Kjellfrid Irene Andreassen og vokste opp i Finnmark. Kanskje det er gjennom dette at han har fått øynene opp for den norskklingende kaffesjappa? (Det blir jo selvfølgelig bare spekulasjoner fra vår side!)

Uansett!

Datteren Lea har Bradley Cooper sammen med supermodell-ekskjæresten Irina Shayk (34). De var sammen fra våren 2015 til sommeren 2019.

SØT DUO: Bradley Cooper og datteren Lea i New York i november 2019. FOTO: NTB scanpix
SØT DUO: Bradley Cooper og datteren Lea i New York i november 2019. FOTO: NTB scanpix Vis mer

De har beholdt det gode vennskapet, og ble nylig observert sammen i New York, på lunsj med datteren.

PS. vi har forsøkt å komme i kontakt med den norskættede kaffebar-eieren Kathy Merget, uten hell.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer