Underholdning

«Bring It On» fyller 20 år. Slik ser stjernene ut i dag

Kirsten Dunst og Gabrielle Union hadde hovedrollene i cheerleader-filmen fra 2000.

BRING IT ON: Kirsten Dunst (t.v.) og Gabrielle Union (t.h.) hadde hovedrollene i cheerleader-filmen fra 2000. Foto: NTB
BRING IT ON: Kirsten Dunst (t.v.) og Gabrielle Union (t.h.) hadde hovedrollene i cheerleader-filmen fra 2000. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at «Bring It On» var/er en populær film. Den slo faktisk så godt an hos folk at det kom flere «Bring It On»-filmer i årene etter den første kom ut i 2000. Det er faktisk bare tre år siden den nyeste ble sluppet!

Bring It On (2000)
Bring It On Again (2004)
Bring It On: All or Nothing (2006)
Bring It On: In It to Win It (2007)
Bring It On: Fight to the Finish (2009)
Bring It On: Worldwide Cheersmack (2017)

Alle filmene handler i hovedsak om cheerleadere som ønsker å nå langt i en konkurranse, men selvfølgelig er det også kjærlighet, rivalisering og drama inne i bildet også.

FOR 20 ÅR SIDEN: Kirsten Dunst. Foto: NTB
FOR 20 ÅR SIDEN: Kirsten Dunst. Foto: NTB Vis mer
I DAG: Kirsten Dunst. Foto: NTB
I DAG: Kirsten Dunst. Foto: NTB Vis mer

I den første filmen finner vi faktisk Kirsten Dunst (38) i hovedrollen. Mange har nok sett henne i filmer som «Marie Antoinette» og «Spider-Man», men visste du at hun hadde vært med i «Bring It On»?

Der spiller hun mot Gabrielle Union (47) som har vært å se i titler som «Think Like A Man» og «Breaking In». Hun hadde også en superliten rolle som karakteren Erin i suksesserien «Friends» som både Ross og Joey kjemper om over en episode.

FOR 20 ÅR SIDEN: Gabrielle Union. Foto: NTB
FOR 20 ÅR SIDEN: Gabrielle Union. Foto: NTB Vis mer
I DAG: Gabrielle Union. Foto: NTB
I DAG: Gabrielle Union. Foto: NTB Vis mer

20 år senere

Kirsten Dunst var 18 år gammel da «Bring It On» kom ut. Siden den gang har hun vært med i en rekke filmer og serier, men mye har også skjedd på privaten.

Dunst var gift med Garrett Hedlund fra 2012 til 2016. Hedlund venter i dag sitt første barn med skuespiller Emma Roberts, men Dunst har funnet kjærligheten med Jesse Plemons og sammen har de sønnen Ennis på to år.

Det er nå 20 år siden vi så Dunst i cheerleader-filmen, men det har seg faktisk sånn at noen andre skulle få rollen som Torrance. Marley Shelton takket nei til rollen for å delta på en annen cheerleader-film ved navn «Sugar, Spice and Semi-Automatics». Mon tro hun kanskje angrer litt i dag?

Marley Shelton. Foto: NTB
Marley Shelton. Foto: NTB Vis mer

Gabrielle Union er nesten ti år eldre enn Dunst, så hun hadde allerede vært med i del filmer mange nok husker fra den tiden. «She's All That» og «10 Thing I Hate About You» are blant dem.

Det har seg faktisk også sånn at Union også holdt på å ikke komme med i filmen, men heller være med i den Marley Shelton takket ja til. Union har senere fortalt MTV hadde hun landet på «Bring It On» fordi hun følte filmen viste mer mangfold.

I dag er hun 47 år, gift og har ett barn barn i tillegg til å være stemor for barna fra ektemannen Dwayne Wades (38) tidligere ekteskap. Union og Wade har vært spesielt mye i mediebildet i mediebildet den siste tiden.

For 12 år siden ble Wades sønn Zion født. Men tidlig i 2020 ble det kjent at Zion nå heter Zaya og identifiserer seg selv som jente. Wade og Union har vært åpne om dette og snakket med flere journalister, og sier de er stolte av å ha et barn som er en del av LGBTQ+-samfunnet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer